Left Right
scrollTop top

Leslie Jones wordt de host van de MTV Movie & TV Awards


Leslie Jones
© Leslie Jones in Ghostbusters – Bron: Paramount

Comedian en actrice Leslie Jones zal de host worden van de MTV Movie & TV Awards. Misschien neemt ze er ook een prijs in ontvangst, want ze is ook genomineerd voor haar rol in Coming 2 America.

In mei vinden, na een jaar onderbreking, opnieuw de MTV Movie & TV Awards plaats. Vorig jaar werd er door de pandemie geen show gepland, maar er werd er een vervangend evenement georganiseerd. Dit jaar kunnen we terug naar een nieuw ‘normaal’, in zoverre het binnen de regels van corona past natuurlijk. We hebben eerder al een lijst met alle genomineerden gepost, die je hier kan vinden.

Zelf genomineerd

Leslie Jones wordt de host dit jaar. Ze is bij het Amerikaanse publiek vooral bekend als lid van en cast en schrijfster bij Saturday Night Live. Hier zal ze wellicht het meest bekend zijn voor haar rol als Patty Tolan in Ghostbusters uit 2016. Voor haar rol in SNL werd ze tweemaal genomineerd voor een Emmy, zowel in 2017 als in 2018, voor Beste Vrouwelijke Bijrol in een Komische Serie. Dit jaar is Jones zelf genomineerd voor een prijs op de awardshow, die ze dus zelf host. Voor haar rol in Coming 2 America maakt ze kans op het beeldje voor Beste Komische Prestatie.

WandaVision

De MTV Movie & TV Awardshow zal plaatsvinden op 16 mei. Films en series als Borat Subsequent Moviefilm en WandaVision hebben de meeste nominaties in de wacht gesleept. Voor Leslie Jones is het de eerste nominatie. Ook Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) kan haar eerste MTV Award in de wacht slepen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update