LGBTQ+-kerstfilm ‘Single All The Way’ staat nu op Netflix

Het is december en dat vraagt natuurlijk om warme sokken, warme chocolademelk en kerstfilms. Netflix pakt dit jaar uit met verschillende kerstfilms waarvan vandaag misschien wel de meest bijzondere verschenen is. Single All The Way is namelijk een romantisch kerstverhaal waarin een LGBTQ+-koppel de hoofdrol speelt.

Elk jaar komt Netflix met een aantal nieuwe kerstfilms. Dat is ook dit jaar niet anders. Met The Princess Switch 3: Romancing the Star, Love Hard en A Castle For Christmas kregen we daar al de eersten van te zien. En vanaf vandaag is er nog een nieuwe kerstfilm te vinden in de catalogus van de streamingdienst. De eerste LGBTQ+-kerstfilm van Netflix: Single All The Way.

Single All The Way

Single All The Way vertelt een heel klassiek kerstfilmverhaal, maar dan met een twist. De film gaat over Peter (Michael Urie), hij gaat voor Kerstmis naar zijn familie. Omdat hij daar niet alleen wil aankomen, neemt hij zijn beste vriend Nick (Philemon Chambers) mee, die zal doen alsof hij z’n lief is. Maar wanneer Peter bij z’n familie aankomt, komt hij te weten dat zijn mama Carole (Kathy Najimy) het heft in eigen handen had genomen en alvast een date had geregeld voor Nick met haar spinninginstructeur James (Luke Macfarlane).

Het gaat dus om een typisch romantisch kerstverhaal. Maar dan wel met twee (eigenlijk zelfs drie) mannen in de hoofdrol. Daarmee wordt Single All The Way de eerste kerstfilm van Netflix waarbij de romantische hoofdrollen weggelegd zijn voor een LGBTQ+-koppel.

Bekijk hier de trailer voor Single All The Way:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...