Liam Gallagher: “Oasis kreeg 100 miljoen pond voor reünie, maar Noel weigert”

Liam Gallagher
Isopix

Oasis is ondertussen al meer dan tien jaar uit elkaar, maar fans blijven hopen op een reünie. Toch lijkt die er niet direct aan te komen. Liam Gallagher beweert nu zelfs dat zijn broer Noel een aanbod van 100 miljoen pond (118 miljoen euro) voor een reünietour van Oasis heeft geweigerd.

Na zeven platen en achttien jaar ging in 2009 de legendarische Britse band Oasis uit elkaar. Het ging al langer slecht tussen de broers Noel en Liam Gallagher en het was uiteindelijk Noel die Oasis zou verlaten na een zoveelste ruzie.

“100 miljoen pond niet genoeg”

Liam is dan ook de man die het vaakst zin lijkt te hebben in een herinnering met zijn broer en een reünie van Oasis. Noel heeft dat echter altijd geweigerd en lijkt helemaal geen zin te hebben om opnieuw met zijn broer samen te werken.

Dat laatste blijkt nog maar eens uit een tweet van Liam Gallagher. Daarin beweert hij dat de twee broers een aanbod van 100 miljoen pond (118 miljoen euro) hebben gekregen voor een reünietour met Oasis. “Maar dat was nog altijd niet genoeg voor de hebzuchtige ziel”, schrijft hij over Noel.

“Noel Gallagher, being rich as fuck

Vlak daarvoor had de 47-jarige Liam Gallagher nog een tweet gestuurd waarin hij zei dat ze opnieuw samen kwamen. “Noel Gallagher, being rich as fuck, doet het voor niets terwijl ik, being a desperate cunt, het doe voor het geld”, schreef hij toen. Iets later verduidelijkte de Brit dat hij sarcastisch was met een droge “I’m joking“.

Gesponsorde artikelen