‘Liefde voor Muziek’: K3’tjes worden een ‘Beest’ op song van Laura Tesoro

Deze week is het tijd voor de tweede aflevering van Liefde voor Muziek. Daarin bijten de artiesten zich vast in de muziek van Laura Tesoro. Vooral K3 maakt daarbij een opvallende en gewaagde keuze. “Ik heb K3 18+ gemaakt”, klinkt het dan ook bij Laura.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) mogen zo hun koffers pakken. Samen trekt deze uitgebreide groep met 13 artiesten naar Villa La Clausade en wijndomein Mauguio in Frankrijk.

Beest

Na Regi vorige week, staat deze keer Laura Tesoro centraal. Door de talrijke aanwezigheid van artiesten in dit nieuwe seizoen, worden maar liefst 8 songs van de jongere zangeres gebracht. De meest opmerkelijke daarbij is misschien wel die van K3. Zij kozen namelijk voor de song Beast, waar ze zelf Beest van maakten.

“Toen we ermee aan de slag gingen beseften we: dit is een ander thema dan waar we normaal over zingen. Voor jou stappen we uit onze comfortzone”, lacht het drietal. “K3 in het zwart, is dat ooit al gebeurd? Ik heb K3 18+ gemaakt!”, merkt Laura op. In de song klinkt het inderdaad allemaal wat volwassener. “Zal ik jou verslinden? Jou om mijn vinger winden?”, valt er onder andere te horen.

Meer
Lees meer...