Lily Allen en David Harbour tonen kleurrijk huis in YouTube-serie ‘Open Door’

Dat celebrity’s vaak geld genoeg hebben om een droomhuis neer te zetten, is geen grote verrassing meer. Toch vinden velen het fijn om te zien wat er precies mee gedaan wordt en waar die bekende personen hun dagen doorbrengen. Gisteren verscheen er een video waarin David Harbour en Lily Allen hun huis in Brooklyn aan de wereld toonden. Dat viel alvast in de smaak.

Vergeet MTV Cribs en alle bestaande realityseries, want ook magazine Architectural Digest (AD) brengt ons naar huizen van celebs. AD heeft op YouTube een eigen reeks genaamd Open Door waarin ze op bezoek gaan bij verschillende bekende personen om hen hun interieurkeuzes te laten uitleggen. Deze week was het aan Stranger Things-acteur David Harbour en zangeres Lily Allen. Hun interieur gaat ondertussen al viraal op sociale media.

Open Door

Hoewel veel mensen vergeten dat acteur David Harbour en zangeres Lily Allen een koppel zijn, zijn ze ondertussen al twee jaar getrouwd. De twee leerden elkaar kennen toen Harbour voor opnames van Black Widow in Londen was. Tijdens de coronaperiode trokken ze bij elkaar in en ondertussen wonen ze ook officieel samen. Maar deze keer is dat in een ruim rijhuis in Brooklyn, New York.

En dat huis krijgen de nieuwsgierigen te zien in een nieuwe aflevering van Open Door op YouTube. Harbour was eerder al eens te gast in de serie, waarna het interieur van zijn flat in New York maandenlang viraal ging. Ondertussen heeft hij de flat dus ingeruild voor een groter huis.

Kleurrijk

In de video zien we dat het koppel heeft vastgehouden aan een 19e-eeuws thema. Zo hangt er in de keuken een enorme luster, hebben ze alle oude onderdelen van het huis behouden, is er een werkende open haard en zijn er ook heel wat antieke kastjes en meubels te spotten.

“Ik wou er de Britse stijl wat inhouden”, vertelt Lily. De meest opvallende kamer is zonder twijfel de tv-kamer die volledig in panterprint is verpakt. Daarnaast is er ook een bloemenkamer waarbij de vloer en muren zijn beplakt met bloemen én doet ook de badkamer denken aan een aflevering van The Crown seizoen 1.

Bekijk de volledige video hier:

Meer
Lees meer...