Netflix lost trailer ‘We Have a Ghost’ met David Harbour als geest Ernest

Netflix heeft de officiële trailer voor de film We Have a Ghost gedeeld. De film, waarin we David Harbour te zien krijgen als geest Ernest, verschijnt op vrijdag 24 februari 2023 op de streamingdienst. Het gaat om een komedie waarin we opnieuw een nieuwe kant van David Harbour te zien krijgen.

Volgende maand kan je op Netflix kijken naar de nieuwe film We Have a Ghost. Hoewel de titel misschien doet vermoeden dat het gaat om een horrorfilms, is We Have a Ghost een komedie, waarbij vooral David Harbour te zien is in een glansrol.

We Have a Ghost

In We Have a Ghost neemt de familie intrek in een nieuw huis. Maar al snel blijkt dat er een geest leeft in het huis. Zoon Kevin (Jahi Winston) komt al snel oog in oog te staan met de geest, maar lijkt hem helemaal niet eng te vinden. Geest Ernest (David Harbour) blijkt ook een zachtaardige geest te zijn, die vooral op zoek is naar de waarheid over zijn verleden. Kevin besluit om hem daarbij te helpen, maar de twee komen al snel in de problemen.

Naast David Harbour en Jahi Winston zijn ook Jennifer Coolidge, Anthony Mackie, Erica Ash, Niles Fitch en Isabella Russo te zien in de film. De regie is in handen van Christopher Landon, die eerder al meeschreef aan de films van Paranormal Activity. Maar We Have a Ghost wordt dus duidelijk een pak luchtiger.

Bekijk hier de officiële trailer voor We Have a Ghost:

We Have A Ghost verschijnt op vrijdag 24 februari 2023 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...