Ook DOUR maakt zijn line-up compleet

Doureuuuh! Het vijfdaagse festival heeft zonet de laatste 34 namen voor hun editie van dit jaar aangekondigd. De affiche is nu helemaal compleet. 

DOUR heeft zojuist zijn volledige line-up bekendgemaakt. Dat deed het met maar liefst 34 nieuwe namen. Onder andere Peggy Gou, Kevin de Vries en Janelle Monaé zullen te vinden zijn op de verschillende podia. Het festival vindt plaats van woensdag 12 juli tot zondag 16 juli.

Eerder bekendgemaakt

De focus ligt dit jaar vooral op het elektronische genre. Blikvangers als Aphex Twin, Paul Kalkbrenner, The Blaze, Andy C en Tale Of Us werden al bekendgemaakt. En dat lijstje is vandaag nog eens aangedikt.

Paul Kalkbrenner.- Bron: Andrea Friedrich/Redferns

Ook de hiphop-artiesten zijn niet van de poes. Damso, Yung Lean, Denzel Curry en onze eigen Coely zijn daar te zien. Verder staan ook Solomon, dEUS, Mall Grab en Boys Noize al te pronken op de line-up.

Laatste namen

De technoscène is dus goed vertegenwoordigd dit jaar. Zo zijn onder andere Peggy Gou, Kevin de Vries, FJAAK, Gabber Eleganza, KI/KI en Rebekah toegevoegd aan het al uitgebreide lijstje van technonamen.

Festivalgangers die geen voorstander zijn van elektronische beats, probeert DOUR gelukkig te maken met het uitgebreide lijstje van hiphop-artiesten. Zo werd Ken Carson hier vandaag nog aan toegevoegd. Zijn grootste hit is Yale. Fans van queerrolmodel en soul- en r&b-zangeres Janelle Monáe mogen ook van geluk spreken. Zij komt op donderdag 13 juli naar DOUR en zal ongetwijfeld Make Me Feel brengen. 

Tokischa mocht al samenwerkingen met ROSALÍA, Marshmello en J Balvin van haar bucketlist schrappen. Nu kan de reggaetonzangeres uit de Dominicaanse Republiek ook DOUR van dat lijstje gooien. Ook Eliza Rose is een grote naam. Zij is bekend van haar lied B.O.T.A. (Baddest Of Them All).

Zij wisten ook een plek op de line-up te veroveren: Agar Agar, Anetha, Biig Piig, Cymande, Flavien Berger, Héctor Oaks, ISHA, Johan Papaconstantino, LIBERATO, Lojay, PEDRO WINTER presents ED BANGER RECORDS XX, Peet, Romy, Sad Night Dynamite, SLIFT, Slimka, The Notwist, ENNY, Geeeko, High Hi, Living Gate, Primero, Serpent, TOCCORORO en TUKAN.

Tickets voor Dour zijn beschikbaar op de site.

Meer
Lees meer...