Live action-remake van ‘Powerpuff Girls’ cast hoofdrolspeelsters

Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault zullen de drie hoofdrollen vertolken in de live action-remake van de Powerpuff Girls die in de maak in bij The CW. Die serie is gebaseerd op de originele reeks van Cartoon Network maar speelt zich af nu de kleine superhelden twintigers zijn.

Het nieuws over een live action-remake van Powerpuff Girls dook voor het eerst op in augustus 2020. De serie bouwt voort op de originele reeks van Cartoon Network, maar speelt zich heel wat later af. De superhelden zijn geen kindjes meer, maar twintigers die gedesillusioneerd zijn dat ze heel hun jeugd hebben opgeofferd aan het bestrijden van de misdaad. Toch heeft de wereld hen opnieuw nodig. Zullen ze zich nog één keer verenigen?

Blossom, Bubbles en Buttercup

Volgens de website Variety zijn de drie hoofdrolspeelsters voor de remake van Powerpuff Girls gecast. Chloe Bennet is gecast als Blossom, Dove Cameron is gecast als Bubbles en Yana Perrault is gecast als Buttercup. Bennet en Cameron werkten eerder al samen in Agents of S.H.I.E.L.D., waar ze elkaars vijand waren. Perrault was in het verleden vooral actief als muzikant of op Broadway.

In de remake zullen de drie superhelden een enigszins ander karakter hebben dan we gewoon zijn. De altijd pittige Blossom leeft door het trauma van haar kindertijd angstig en teruggetrokken. Toch wil ze snel opnieuw de leiding op zich nemen. Bubbles geniet daarentegen nog steeds van de aandacht. Dat lijkt aanvankelijk dan ook belangrijker dan de wereld redden. De rebelse Buttercup heeft in haar pubertijd geprobeerd om verlost te raken van de bekendheid en een anoniem leven te leiden. Daar zal ze nu dus moeten op terugkeren.

Crew

Heather Regnier en Diablo Cody zijn aangesteld als schrijver voor de live action-remake van Powerpuff Girls. Ze zijn ook uitvoerende producenten, net als Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden, via Berlanti Productions. Maggie Kiley zal de pilot regisseren.

Meer
Lees meer...