‘Locke and Key’ seizoen 3 staat nu op Netflix

Het derde seizoen van Locke and Key is er! Vanaf vandaag kunnen fans van de serie terug op Netflix terecht om te zien hoe het de familie Locke vergaat. De nieuwe afleveringen zijn wel ook meteen de laatste, want hierna zal de serie niet meer terugkeren.

Na twee jaar komt er een einde aan de Netflixserie Locke and Key. De reeks kwam in 2020 voor het eerst op de streamingdienst en vandaag, 10 augustus, zijn de laatste afleveringen gedropt. Het derde seizoen belooft spannend te worden, want er zijn nog steeds heel wat mensen op zoek naar de sleutels in het Key House.

Locke and Key

Locke and Key gaat over het gezin Locke, waarvan de vader is gestorven. Na zijn dood trekken de kinderen naar het Keyhouse, waar ze door allerlei sleutels wel dichter bij de waarheid kunnen komen.

De serie kwam voor het eerst op Netflix in 2020. Meteen daarna groeide het uit tot een van de populairste series die de streamingdienst op dat moment kende. Toch was er ook heel wat commentaar, want Locke and Key zou te veel afwijken van de originele comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez.

Seizoen 3

Die commentaar stond een tweede en derde seizoen niet in de weg. Die twee seizoenen werden meteen achter elkaar opgenomen, wat er ook voor zorgde dat de wachttijd korter werd. De vorige reeks afleveringen werd slechts een klein jaar geleden gedropt en vandaag volgt de laatste reeks al.

Wat daar precies in staat te gebeuren, is niet bekend. Maar wat we wel weten is dat alles tot zijn climax zal komen. De kinderen zullen alles op alles moeten zetten om het Keyhouse en de geheimen van hun vader te beschermen. En natuurlijk zal er ook plaats zijn voor enkele nieuwe sleutels en superkrachten.

Bekijk de trailer van Locke and Key seizoen 3 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...