‘Locke and Key’: derde (en laatste) seizoen krijgt releasedatum en eerste trailer

Het is weer Netflix Geeked Week. En daarin worden heel wat nieuwtjes en beelden de wereld ingestuurd. Een van die nieuwtjes is meer info over het derde en laatste seizoen van de serie Locke and Key. Dat seizoen komt op 10 augustus uit en kreeg nu al een eerste trailer.

De releasedatum voor Locke and Key seizoen 3 is er. Die is bekendgemaakt tijdens de eerste dag van de Geeked Week van Netflix. De streamingdienst deelde bij de releasedatum ook meteen een eerste trailer. Het derde seizoen is ook het laatste.

Seizoen 3

Op 22 oktober 2021 werd het tweede seizoen van de ontzettend populaire Netflixreeks Locke and Key gedropt. Het eerste seizoen kon al op een gigantisch succes rekenen, en ook seizoen 2 werd met open armen ontvangen. Reden genoeg om er een vervolg aan te breien dus. Al waren de fans al zeker van de komst van een derde seizoen, nog voor het tweede uitkwam. Dat zorgde ervoor dat de kijkers niet bang hoefden te zijn voor eventuele cliffhangers. Er ging sowieso een vervolg komen. Dat vervolg komt er dus op 10 augustus 2022.

Dat nieuws werd bekendgemaakt tijdens de Netflix Geeked Week, waar de streamingdienst van meerdere films en series releasedatums en eerste beelden lanceert. Het derde seizoen zal wel ook meteen het laatste zijn. Maar dat neemt niet weg dat de teaser trailer er alvast veelbelovend uitziet.

Locke and Key

Locke and Key gaat over het gezin Locke, waarvan de vader is gestorven. Na zijn dood trekken de kinderen naar het Keyhouse, waar ze aan de hand van allerlei sleutels wel eens dichterbij de waarheid zouden kunnen komen.

De serie kwam voor het eerst op Netflix in 2020. Meteen daarna groeide het uit tot een van de populairste series die de streamingdienst op dat moment kende. Al waren er bij de recensenten en echte fans wat gemengde gevoelens. De reeks zou namelijk te hard afwijken van de originele comics, waardoor niet iedereen er even blij over was.

Maar toch kende Locke and Key voldoende succes om een tweede en derde seizoen op te nemen. Die twee zijn meteen na elkaar opgenomen, waardoor het wachten op seizoen 3 veel minder lang zou duren. En dat is nu het geval, want het derde en laatste seizoen komt op 10 augustus uit. Dat is slechts een klein jaar na de release van het vorige seizoen.

Bekijk de eerste trailer van Locke and Key seizoen 3 hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...