‘Loki’ en McDonalds slaan de handen in elkaar voor seizoen 2 van de reeks

Vanaf 6 oktober kunnen we op Disney+ kijken naar het tweede seizoen van Loki. Eerder deelde Marvel Studios al een eerste trailer, maar nu volgt er ook een extra teaser … en die speelt zich af in de McDonalds. Daarbij hoort ook meteen een interessante samenwerking.

Loki, dat voor het eerst te zien was in 2021, betekende het prille begin van de multiverse. Die multiverse ging ondertussen verder in alle andere projecten van Marvel, waaronder Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Ondertussen zijn we twee jaar verder en komt het tweede seizoen van Loki er eindelijk aan. Daarin zien we zowel Loki (Tom Hiddleston) als Mobius (Owen Wilson) terugkeren. Maar ook Sylvie (Sophia Di Martino) zal opnieuw te zien zijn. En haar vinden we in een nieuwe teaser terug in de McDonalds.

Loki

In Loki zagen we hoe Thors broer na het stelen van de Tesseract werd meegenomen naar het TVA. Dat is een organisatie die alle touwtjes in handen heeft, en het volledige verloop van de mensheid al had vooropgesteld. Iedereen die iets deed dat niet in het plan paste, werd gestraft. Zo kwam Loki dus in een soort van tussenwereld terecht, waar hij het bestaan van varianten ontdekte. 

Op het einde van het eerste seizoen beseft Loki dat Kang the Conqueror niet is wie hij zegt te zijn en beseft hij dat hij wel eens eeuwig zou kunnen vastzitten in de tussenwereld en het TVA. Samen met Mobius (Wilson) zal hij in het tweede seizoen een oplossing proberen zoeken en zal hij het kwaad proberen te bestrijden.

McDonalds

Daarbij zal Loki ook opnieuw de hulp inroepen van Sylvie (Di Martino), een variant van zichzelf. In een nieuwe clip zien we hoe hij haar opzoekt op een wel heel opvallende plaats … namelijk McDonalds. De clip werd gedeeld door de fastfoodketen zelf. Ook Mobius en een nog onbekende gevangene van het TVA zijn van de partij. Hoe dat zal aflopen, zien we vanaf oktober.

Maar naast de feature in de reeks zelf, is er nog een andere interessante samenwerking tussen de twee. In verschillende McDonalds-filialen kan je nu namelijk de ‘Sweet ‘N Sour Sauce’ uit de reeks krijgen. Wat dat precies betekent, zullen we waarschijnlijk ook pas in het tweede seizoen te weten komen.

Meer
Lees meer...