‘Loki’ seizoen 2 krijgt eindelijk eerste trailer

Dat we het tweede seizoen van Loki vanaf 6 oktober kunnen verwachten, was al een tijdje bekend. Maar vandaag deelde Marvel Studios ook de officiële trailer van het tweede seizoen van de reeks. Daarin zien we zowel Loki (Tom Hiddleston) als Mobius (Owen Wilson) terugkeren.

Loki, dat voor het eerst te zien was in 2021, betekende het prille begin van de multiverse. Die multiverse ging ondertussen verder in alle andere projecten van Marvel, waaronder Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Toch zal het tweede seizoen van Loki gewoon verdergaan waar het is gestopt. In de nieuwe trailer zien we alvast hoe een nieuw personage zijn intrede doet. Hoe dat personage precies heet, is nog een vraagteken. Maar hij wordt alleszins gespeeld door acteur Ke Huy Quan uit onder andere Everything Everywhere All At Once.

Loki

Al sinds het begin van het MCU is Loki één van de populairste personages. Acteur Tom Hiddleston geeft al sinds 2011 gestalte aan de broer van Thor, en heeft zich in al die jaren ontpopt tot echte fan favorite. Het is dan ook gek dat het tien jaar duurde vooraleer hij zijn eigen project kreeg, maar in 2021 was het met Loki eindelijk zover.

In Loki zagen we hoe Thors broer na het stelen van de Tesseract werd meegenomen naar het TVA. Dat is een organisatie die alle touwtjes in handen heeft, en het volledige verloop van de mensheid al had vooropgesteld. Iedereen die iets deed dat niet in het plan paste, werd gestraft. Zo kwam Loki dus in een soort van tussenwereld terecht, waar hij het bestaan van varianten ontdekte. 

Nieuwe uitdagingen

Op het einde van het eerste seizoen beseft Loki dat Kang the Conqueror niet is wie hij zegt te zijn en beseft hij dat hij wel eens eeuwig zou kunnen vastzitten in de tussenwereld en het TVA. Samen met Mobius (Wilson) zal hij in het tweede seizoen een oplossing proberen zoeken en zal hij het kwaad proberen te bestrijden.

Daarbij krijgt hij opnieuw de hulp van Sylvia (Sophia Di Martino), maar doet ook een TVA-archivist zijn intrede. Die wordt gespeeld door Ke Huy Quan. Daarnaast zullen ook personages Ravonna Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) en Casey (Eugene Cordero) terugkeren.

Bekijk de trailer van Loki seizoen 2 hier:

Meer
Lees meer...