‘Love Is Blind Brazil’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

De Amerikaanse versie van Love Is Blind zit er nu al enkele weken op, maar fans van de realityreeks van Netflix kunnen binnenkort al genieten van en gloednieuw seizoen. Het gaat daarbij om de Braziliaanse versie, waarvan het tweede seizoen vanaf 28 december te vinden is op de streamingdienst.

Love Is Blind is geen alleenstaande reeks. Naast de populaire Amerikaanse versie, maakte Netflix ook al een Japanse en Braziliaanse editie. En de Braziliaanse krijgt binnenkort al een tweede seizoen.

Love Is Blind Brazil

In het eerste seizoen van Love Is Blind Brazil werden maar liefst tien koppels gevormd. Vijf daarvan gingen al uit elkaar voor hun huwelijk, de vijf andere werden intens gevolgd. Uiteindelijk gaven drie koppels een wederzijds jawoord, voor de twee andere eindigde hun relatie aan het altaar.

Maar enkele maanden na de opnames zetten de drie koppels een definitief punt achter hun relaties. Toch zorgde het eerste seizoen van Love Is Blind Brazil wel voor één succesverhaal. Nanda trouwde aanvankelijk met Thiago, maar na enkele maanden besloten ze om uit elkaar te gaan. Daarbij vond Nanda de liefde bij Mack, die ook te zien was in Love Is Blind Brazil, maar zich niet wist te verloven in de pods. Nanda en Mack hebben ondertussen al een kindje samen.

In de trailer voor het tweede seizoen van Love Is Blind Brazil krijgen we al heel wat drama te zien. Zo zijn er problemen met families, zijn verschillende mensen die twijfelen aan hun relatie en krijgen we ook al intense ruzies te zien. Of het tweede seizoen succesvoller wordt dan het eerste, kan je vanaf woensdag 28 december 2023 zelf bekijken op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van het tweede seizoen van Love Is Blind Brazil:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...