‘Love Island’-Aleksandra reageert op geruchten over breuk met Denzel

VIER

Het winnende koppel van Love Island, Denzel en Aleksandra, maken duidelijk waar hun relatie momenteel staat. De laatste tijd deden namelijk geruchten de ronde dat de twee niet meer samen zouden zijn. Aleksandra ontkracht die geruchten nu, maar er zit wel een haar in de boter.

Iedereen die afgelopen zomer naar Love Island keek weet dat de relatie tussen Denzel en Aleksandra niet van een leien dakje liep. De twee kenden veel ups en downs gedurende het hele programma. Maar uiteindelijk koos het duo resoluut voor elkaar. En dat leverde hen de overwinning en een som geld van 25.000 euro op.

Haar in de boter

Eerder vertelden de twee al dat ze nog niets gedaan hadden met het prijzengeld. Dat kwam omdat ze het toen nog maar een week gekregen hadden. Maar het koppel vertelde wel dat ze het zouden besteden aan hun nieuwe huis. Want ja hoor, samenwonen zat in de pijplijn. Denzel was ondertussen zelfs al Belg geworden.

Maar nu zit er toch een serieuze haar in de boter. Want Aleksandra verwijderde op haar Instagram alle foto’s van haar geliefde Denzel. Dan beginnen we ons toch serieus vragen te stellen over het verloop van hun relatie. En óf er nog wel een relatie is.

“We hebben ruzie”

Aleksandra maakte nu komaf met die geruchten. Ze vertelde namelijk aan het Nederlandse blad Grazia dat de twee nog steeds samen zijn. “Er zijn natuurlijk veel geruchten dat wij uit elkaar zouden zijn. Dat is niet helemaal waar. We hebben wel ruzie, maar ik denk dat iedereen dat soms wel heeft. Ik was gewoon even goed boos en heb toen bijna alle foto’s van ons verwijderd”, vertelt Aleksandra.

“Dat is toen heel snel opgepakt door de media, waardoor mensen dachten dat we uit elkaar zouden zijn. Maar we zijn dus nog niet definitief uit elkaar.” Bij het woord definitief stellen wij ons toch wel wat vragen. Want ook al zijn de twee nu nog samen, het lijkt niet echt de goede richting uit te gaan. Als je namelijk al je foto’s met je vriend verwijdert op sociale media, dan zit er waarschijnlijk niet één haar, maar een hele pruik in de boter.

Gesponsorde artikelen