‘Love Island’: Viktor en Holly geven rondleiding in vernieuwde villa

Vanaf vandaag kan je opnieuw kijken naar Love Island. Het derde seizoen van de reeks speelt zich opnieuw af op het Spaanse eiland Gran Canaria. Maar de villa kreeg enkele updates en die tonen presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood nu al in een korte video.

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Love Island van start. Het is het derde seizoen van de reeks waarbij er Vlaamse en Nederlandse kandidaten deelnemen. In tegenstelling tot de vorige twee seizoenen zal het derde niet te bekijken zijn op de televisie, maar enkel via Streamz.

Jacuzzi

Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood keren ook terug. Zij geven nu al een kleine rondleiding in de vernieuwde villa. Daarbij neemt Viktor de tuin voor z’n rekening en toont Holly het interieur. In de tuin zien we al meteen de grootste vernieuwing. Het gaat om een jacuzzi. Die zal waarschijnlijk uitvoerig gebruikt worden door de nieuwe islanders. En kan vooral handig zijn voor koppels die wat quality time willen zonder de anderen.

Daarnaast zijn de belangrijkste plaatsen nog steeds aanwezig. Zo is er een volledig uitgeruste fitnesshoek in de tuin en is ook de gigantische make-upkamer – waar uitvoerig geroddeld kan worden – present. Maar Love Island zou natuurlijk Love Island niet zijn zonder de vuurkorf en de supergezellige slaapzaal waarin iedereen in dubbele bedjes naast elkaar moet slapen. Of er daar weer veel gaat gebeuren, zullen we vanaf vanavond zien!

Bekijk hier de rondleiding in de vernieuwde Love Island-villa:

Het derde seizoen van Love Island is vanaf vanavond, maandag 11 juli 2022, elke weekdag om 20 uur te bekijken op Streamz.

Meer
Lees meer...