M-Kids maken binnenkort comeback

Geweldig nieuws voor de oude fans van de M-Kids want de meidengroep komt binnenkort terug. Britt (34), Davina (35) en Tamara (35) zullen te zien zijn op De Foute Party van Qmusic. In een korte video kondigt het trio de comeback aan.

Recent verscheen alle muziek van de M-Kids op de streamingdiensten en nu is er nog meer goed nieuws voor de fans van de groep. De M-Kids zullen namelijk, voor het eerst sinds 2005, opnieuw samen op het podium staan. Ze zullen hun comeback maken op De Foute Party van Qmusic.

M-Kids

We moeten waarschijnlijk niet meer uitleggen wie de M-Kids zijn. Tussen 2000 en 2005 scoorde de meidengroep verschillende hits met nummers als Swingen, Funky Monkey, Indianendans en Halloween. Toen die nummers enkele maanden geleden op Spotify en iTunes verschenen, zorgde dat bij velen voor een vlaag van nostalgie. En nu wordt het nog beter.

De M-Kids komen namelijk terug! Op vrijdag 30 juni zullen Britt, Davina en Tamara opnieuw samen op het podium staan. Ze kondigen hun optreden aan met een video op de socials van Qmusic. “Hallo, wij zijn de M-Kids en wij hebben keileuk nieuws”, vertelt Britt. “Speciaal voor Qmusic doen wij een reünie op De Foute Party in Flanders Expo in Gent op 30 juni. Want na meer dan 20 jaar hebben wij ook eens zin om te komen dansen en swingen! Doen jullie mee?”, vervolledigt de tweeling Davina en Tamara.

Tickets voor De Foute Party zijn te koop op de website van Qmusic. Voor een regular ticket betaal je 42,99 euro, koop je meerdere tickets dan verlaagt de prijs naar 39,99 euro (vier tickets) of 38,99 euro (15 tickets) per persoon. Naast de M-Kids treden ook Wim Soutaer, Cascada, Katrina (And The Waves), Snollebollekes, Jan Smit, Christoff, D-Devils, 2 Unlimited en Dorothee Vegas & Like Maarten op op De Foute Party.

Bekijk hier de aankondiging van het optreden van M-Kids op De Foute Party:

Meer
Lees meer...