Man vertelt over afknapper op z’n seksplaylist en start zo hilarische TikTok-hype

De laatste dagen gaat een bizar nummer viraal op TikTok en de reden daarvoor is misschien wel nog vreemder. Het gaat namelijk om een nummer dat te vinden was op de seksplaylist van Reddit-gebruiker TylerLife. Hij deelde z’n verhaal over hoe zijn favoriete nummer op de playlist een enorme afknapper was voor z’n vriendin.

Enkele dagen geleden deelde een persoon die zich TylerLife noemt op Reddit een getuigenis over z’n seksleven. Hij vertelde dat hij al jarenlang dezelfde playlist gebruikt tijdens seks omdat die hem helpt om “in een goed ritme te blijven”. Maar één nummer bleek een grote afknapper te zijn voor z’n vriendin met wie hij al twee jaar samen was. En daar kunnen we haar helemaal in volgen.

Afknapper

TylerLife deelde z’n verhaal in een lange getuigenis op Reddit. Hij vertelde daarbij dat hij onzeker was over z’n bedprestaties. Daarom deed hij research een ontdekte hij dat een playlist kon helpen. Hij maakte een playlist die hij al jarenlang gebruikt telkens hij seks heeft. Maar op een moment vertelde zijn vriendin, met wie hij al twee jaar samen was, dat ze een nummer van z’n playlist eigenlijk een enorme afknapper vond. En het gaat om het favoriete nummer van TylerLife.

Sindsdien speelt hij het nummer niet meer, maar het is nog niet verdwenen uit hun (seks)leven. “We hadden onlangs seks zonder muziek, maar ik bewoog nog steeds op het ritme van het nummer. Ze had het door en vroeg me om te stoppen. Ik dacht dat dit nummer perfect was en ik bewoog altijd op het ritme tijdens de seks. Maar nu heeft het ons seksleven verpest.”

Bij de post deelde hij ook het nummer en dat was op z’n minst bijzonder te noemen. Het gaat om Cbat van dj Hudson Mohawke en je moet het vooral zelf beluisteren want het nummer is onmogelijk te beschrijven.

Beluister het nummer hier:

Viraal

Screenshots van de getuigenis werden gedeeld door @punished_cait op Twitter. Bij de screenshots schreef ze: “Lees dit eerst en luister daarna naar het nummer. Je bent niet voorbereid op het nummer.” De post van @punished_cait ging viraal op Twitter waar het ondertussen al meer dan 230.000 keer geliked werd. Op Twitter ontdekten mensen ook dat Brendon Urie, de frontman van Panic At The Disco, in 2016 Cbat in z’n playlist had gestoken. Daardoor is er nu ook een hele theorie dat Brendon Urie TylerLife is.

Op TikTok werd het verhaal van TylerLife gedeeld door @redditrave. De video werd ondertussen al meer dan 26 miljoen keer bekeken en verzamelde 3 miljoen likes. Het verhaal van TylerLife startte ook een nieuwe TikTok-hype. Daarbij proberen mensen te imiteren hoe de vrijpartijen van Tyler en z’n vriendin eruit zouden zien.

@redditrave Watch until the end 🤣 #reddit #redditstories #redditreadings #askreddit ♬ Cbat – Hudson Mohawke
@coopnoop21

She is a trooper

♬ Cbat – Hudson Mohawke
@l0rdmoldybutt

Just 2 years??? I would stay forever 🥰

♬ Cbat – Hudson Mohawke

Einde relatie

TylerLife deelde nog een tweede post op Reddit. Daarbij had hij slecht nieuws. De heisa rond het nummer had namelijk ook zijn vriendin bereikt waardoor het het einde van hun relatie betekende.

Daarbij herkende de familie van z’n vriendin het nummer zelfs. Want enkele jaren voorheen had Tyler het nummer al eens afgespeeld tijdens een familiediner. Daarbij waren de meningen ook verdeeld. Maar Tyler houdt voet bij stuk en z’n liefde voor Cbat van Hudson Mohawke blijft bestaan. “Cbat is niet voor iedereen. Ik vind het nog steeds een f*cking geweldig nummer.”

@manlikereddit It’s actually him | #reddit #redditstories #redditreadings #reddit_tiktok #redditconfessions #manlikereddit #cbat ♬ Cbat – Hudson Mohawke
Meer
Lees meer...