Mandy Moore maakt comeback als zangeres

Mandy Moore
Instagram/@mandymooremm

Actrice Mandy Moore heeft na een stilte van meer dan tien jaar opnieuw een album aangekondigd. Het album heet ‘Silver Landings’ en komt uit op 6 maart. Ondertussen heeft Moore wel al vier singles uitgebracht, waarvan de nieuwste gisteren op YouTube verscheen.

De afgelopen maanden bracht Mandy Moore al When I Wasn’t Watching, I’d Rather Lose en Save A Little For Yourself uit. De recentste single heet Fifteen, waar ze verwijst naar haar jongere zelf en hoe het was om op te groeien in de muziekwereld. Mandy Moore was vijftien toen ze begon met haar zangcarrière. Ze brak door met liedjes zoals Candy en I Wanna Be With You.

Als tiener mocht ze zelfs meetoeren met de Backstreet Boys en *NSYNC. Ook al had ze een aantal hits, haar echte doorbraak is er nooit van gekomen. Zo werd ze vaak vergeleken als copycatversie van Britney Spears. We moeten toegeven dat haar videoclip van Candy toch wat mee heeft van Spears.

Stem van Rapunzel

Hoewel haar zangcarrière geen succes kende, heeft de actrice toch al aardig wat acteerrollen op haar naam staan. In 2002 werd ze bekend door haar rol als Jamie Sullivan in A Walk to Remember. Daar kwam haar zangtalent trouwens ook aan bod want Moore zong toen een intiem liedje gericht naar haar tegenspeler Shane West. Later kwamen daar nog andere rollen in tienerfilms bij zoals Chasing Liberty.

In 2010 speelde Mandy Moore de fantastische rol als Rapunzel in de gelijknamige animatiefilm. Verschillende liedjes van de film waren toen razend populair en vielen zelfs in de prijzen. Waaronder I See the Light waar Moore een duet zong met Zachary Levi. Bekijk hier nog eens de idyllische scène van de film.

Sinds 2016 speelt de actrice Rebecca Pearson in de serie This Is Us. Voor haar rol is ze al genomineerd geweest voor een Golden Globe en won ze tweemaal de Screen Actors Guild Award voor een uitstekende prestatie door een ensemble in een dramaserie. Als dat nog niet genoeg is, kreeg Moore onlangs haar eigen ster op de legendarische Walk of Fame.

Gesponsorde artikelen