‘Manifest’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Deze maand is een vruchtbare periode voor Netflix. In november verschijnen er heel wat populaire nieuwe projecten op de streamingdienst. Een daarvan is het nieuwe seizoen van Manifest, waarvan het eerste deel vandaag verschijnt.

Fans van Manifest kunnen vanaf vandaag genieten van het vierde en laatste seizoen van de serie. Althans, een deel ervan want het laatste seizoen wordt in twee delen gelanceerd. Manifest begon ooit als serie onder de vleugels van NBC, maar werd daar na drie seizoenen gecanceld. Gelukkig pikte Netflix de reeks op waardoor er nog één laatste seizoen werd gemaakt.

Manifest

Manifest gaat over een passagiersvliegtuig dat vijf jaar van de radar verdween. Wanneer het vliegtuig landt, komen de passagiers in een volledig nieuwe realiteit terecht. In vijf jaar tijd is de wereld namelijk al enorm veranderd. En daarnaast ging iedereen er ook van uit dat alle reizigers de vlucht niet hadden overleefd.

Nadat de serie vorig jaar werd stopgezet door de zender NBC, verhuisde het naar Netflix. Op het moment dat de eerste drie seizoenen op het streamingplatform verschenen, nam de populariteit enkel nog maar toe. De serie werd in een groot aantal landen de best bekeken titel op dat moment, en Netflix besloot Manifest dus ook een waardig afscheid te geven met een vierde en laatste seizoen.

Seizoen 4

In dat seizoen zal een tijdsprong van twee jaar worden gemaakt. Dat zorgt meteen voor nieuwe uitdagingen en nieuwe intriges. Na die twee jaar wordt Bens (Josh Dallas) dochtertje nog steeds vermist en probeert Ben ook nog steeds om te gaan met de dood van zijn vrouw.

Ook Cal (Jack Messina) is nog steeds op zoek naar oplossingen. Hij lijdt aan een soort geheugenverlies, die hij dit seizoen zal proberen op te lossen. Het laatste seizoen bestaat uit 20 afleveringen, waarvan de eerste 10 afleveringen nu online staan. Wanneer het tweede deel online komt, is nog niet bekend.

(Her)bekijk de trailer Manifest hier:

Manifest seizoen 4 deel 1 staat nu online. Het tweede deel volgt later.

Meer
Lees meer...