Maxime Meiland verloofd na romantische huwelijksaanzoek van vriend Leroy

Maxime Meiland, bekend van de razend populaire realityreeks Chateau Meiland, is verloofd met haar vriend Leroy Molkenboer. De 26-jarige Nederlandse heeft het mooie nieuws zelf bekendgemaakt op haar Instagram met een foto van het huwelijksaanzoek.

Maxime Meiland is samen met haar ouders Martien Meiland en Erica Renkema een van de drie bekendste leden van de populaire Nederlandse familie De Meilandjes. Op haar 12 jaar verscheen ze voor het eerst op televisie in het programma Ik Vertrek, toen de familie naar Frankrijk trok om er bed & breakfast te openen.

Chateau Meiland

Grote bekendheid verkreeg ze echter pas vanaf 2019 met de realitysoap Chateau Meiland. Maxime Meiland was daarin te zien met haar dochter Claire, die nu 4 jaar is. Die zwangerschap kwam toen als een verrassing en de man waarvan ze zwanger was, zag het vaderschap niet zitten en is nooit meer in the picture geweest. Ook binnen De Meilandjes zorgde de zwangerschap van de toen 21-jarige Maxime voor veel ophef, vooral bij Martien die enige tijd niet sprak met zijn dochter.

Dochtertje met Leroy

Maxime gaf tijdens Chateau Meiland lang aan niet op zoek te zijn naar een relatie. Ze ging zelfs even op zoek naar een spermadonor, maar dat draaide op niets uit. In augustus 2020 begon Maxime Meiland dan toch een relatie met cameraman Leroy Molkenboer. Toen de twee elkaar leerden kennen, was het voor Maxime liefde op het eerste gezicht. Bij Leroy daarentegen had het tijd nodig, maar ondertussen zijn de twee zeer gelukkig samen.

In september 2021 kreeg het koppel samen een dochtertje Vivé. Deze zomer hopen Maxime en Leroy te trouwen. Leroy vroeg zijn vriendin ten huwelijk op Valentijnsdag tijdens de opnames van het nieuwe programma Chateau Bijstand.

Meer
Lees meer...