Actrice Maya Hawke vervoegt mama Uma Thurman in cast van film ‘The Kill Room’

Leuk nieuws uit Hollywood. Actrice Maya Hawke, die we het beste kennen als Robin uit Stranger Things, zal samen met haar mama, Uma Thurman, in een film te zien zijn. Dat meldt Collider. De twee maken allebei deel uit van de cast van The Kill Room, een donkere komedie.

Het is niet de eerste keer dat een beroemde ouder met zijn of haar kind op de set staat. Maar toch is het altijd fijn om te zien. Binnenkort zullen Kill Bill-actrice Uma Thurman en Stranger Things-actrice Maya Hawke het scherm delen. Ze zullen samen te zien zijn in de nieuwe donkere komedie The Kill Room. Maya is de dochter van Thurman en acteur Ethan Hawke (Moon Knight, Dead Poets Society).

The Kill Room

Binnenkort zijn moeder en dochter Maya Hawke en Uma Thurman samen te zien in een film. De twee zijn namelijk gecast voor The Kill Room. Die film volgt drie hoofdpersonages: huurmoordenaar Reggie (Joe Manganiello), zijn baas (Samuel L. Jackson) en een kunsthandelaar (Uma Thurman).

Zij proberen om samen een enorme som geld te witwassen. Voor de rest is er nog niet veel over het verhaal geweten, maar naast de hoofdpersonages zijn ondertussen ook een aantal andere namen aan de cast toegevoegd, waaronder die van Maya Hawke.

Maya Hawke

Maya Hawke is de oudste dochter van actrice Uma Thurman en haar ex-man acteur Ethan Hawke. De twee kregen samen ook nog een zoon, Levon Thurman-Hawke, die ook in de acteerwereld actief is. Het paar scheidde in 2005, maar de twee kinderen lijken nog goed contact te hebben met beide ouders. Ondertussen is Maya vooral bekend door haar rol als Robin in Stranger Things, waarvan het vierde seizoen bijna verschijnt.

Maar binnenkort zal ze dus het scherm delen met haar moeder in The Kill Room. Wanneer en waar die film precies te zien zal zijn, valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...