‘Metal Lords’ van D.B. Weiss (‘Game of Thrones’) krijgt officiële trailer

De Netflixfilm Metal Lords heeft een officiële trailer gekregen. De film volgt een groep jongeren die samen een metalband willen oprichten. De film is een komedie en werd geschreven door D.B. Weiss, die eerder verantwoordelijk was voor Game of Thrones. Metal Lords verschijnt op vrijdag 8 april op Netflix.

Eerder deze week kregen we al de eerste foto’s te zien van de metalkomedie Metal Lords en nu is er ook de officiële trailer. De film werd geschreven door D.B. Weiss en de regie was in handen van Peter Sollet, die eerder ook Nick & Norah’s Infinite Playlist maakte. Tom Morello, de gitarist van Rage Against The Machine, is verantwoordelijk voor de muziek.

Metal Lords

Metal Lords is een metalkomedie die zich afspeelt in een middelbare school. Daar willen twee metalheads, Kevin (Jaeden Martell) en Hunter (Adrian Greensmith), een eigen metalgroep oprichten. Met die groep willen ze dan deelnemen aan de in hun ogen oersaaie wedstrijd Battle of the Bands. Ze zijn voor hun band nog op zoek naar een bassist, maar die blijkt onvindbaar te zijn. Daarom moeten ze zich tevreden stellen met de celliste Emily (Isis Hainsworth). Maar zij heeft een heel ander beeld over muziek en dat maakt het moeilijk om een samenhangend nummer te maken voor de Battle of the Bands. Zullen ze hun verschillende stijlen kunnen samenbrengen?

In de trailer krijgen we al een uitgebreide blik op hoe dat er allemaal uit zal zien. Zo komen we ook al te weten dat er iets moois zal bloeien tussen Kevin en Emily, maar zal die liefde de band ten goede komen of juist voor extra problemen zorgen? We komen het allemaal te weten vanaf 8 april.

Bekijk hier de officiële trailer voor Metal Lords:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...