Millie Bobby Brown wil Kim Kardashian en Leonardo DiCaprio in het volgende seizoen van ‘Stranger Things’

Millie Bobby Brown is dé ster van de Netflix-reeks ‘Stranger Things’, maar de amper 14-jarige actrice zou graag twee andere sterren naast haar zien acteren. In twee verschillende interviews droomt ze luidop van een rol voor Leonardo DiCaprio en Kim Kardashian.

Na twee heel goed onthaalde seizoenen van Stranger Things zijn de makers van de reeks momenteel bezig met de productie van het derde seizoen. De opnames lopen nog heel de zomer en de reeks zal vermoedelijk ergens in 2019 te zien zijn op Netflix.

Leonardo DiCaprio als broer van Eleven

Maar Millie Bobby Brown, de 14-jarige actrice die de rol van Eleven speelt in de reeks, kijkt al verder dan het derde seizoen. Zo liet ze recent nog aan de Independent weten dat ze graag Leonardo DiCaprio aan de cast van Stranger Things zou toevoegen.

Ze heeft zelfs al een rol in gedachten voor de Oscarwinaar. “Ik heb al een verhaallijn bedacht voor als de verloren broer van Eleven”, zei Millie Bobby Brown begin deze week. “Dus Leo, als je wil meedoen in Stranger Things, hier is je contract!”

Kim Kardashian als 10

Een dag na haar oproep aan DiCaprio hard Brown al een andere ster in haar hoofd om aan haar zijde te acteren. Toen een redacteur van E! News haar op de rode loper vroeg wie ze graag zou zien meespelen in Stranger Things riep de actriceA Kardashian!”.

Al snel leek de actrice volledig overtuigd van haar eigen plan. “Ja, Kim Kardashian gaat te zien zijn in Stranger Things, ze zal 10 spelen”, besluit Brown overtuigend waarna collega-acteur Noah Schnapp voor de camera nog de groeten deed aan de realityster.

Mogen we dromen?

Een reactie van Kim Kardashian liet niet lang op zich wachten. Op Twitter retweette ze het interview met de tekst “10 !!!!!”. Meer dan genoeg alleszins om fans van Stranger Things en de Kardashian te doen dromen. Het zou alleszins niet de eerste keer zijn dat er nieuwe personages hun optreden maken in de reeks en wie kan de nieuwe it-girl Millie Bobby Brown iets weigeren?

Op zoek de beste reeksen op Netflix? Bekijk onze lijst met 50 series!

Meer
Lees meer...