Morgan Freeman en Juliette Binoche in strijd tegen mensenhandel in trailer nieuwe film ‘Paradise Highway’

De Oscarwinnende acteurs Morgan Freeman en Juliette Binoche zijn binnenkort samen te zien in de thriller Paradise Highway. De aankomende film van Lionsgate onthult de donkere wereld van de mensenhandel die schuilgaat achter de truckindustrie. Dat schrijft Collider.

The Shawshank Redemption-acteur Morgan Freeman en Chocolat-ster Juliette Binoche gaan de strijd aan met mensenhandel in hun nieuwe film Paradise Highway. Daarin speelt Binoche de hoofdrol van vrachtwagenchauffeur Sally die gedwongen illegale pakketten smokkelt. Dit doet ze om te voorkomen dat haar broer (Frank Grillo) wordt vermoord in de gevangenis. Haar laatste pakketje blijkt echter iets te zijn wat Sally totaal niet verwachtte.

Paradise Highway

Het geweten van vrachtwagenchauffeur Sally (Binoche) wordt op de proef gesteld wanneer ze verzeild raakt in de wereld van de mensenhandel. Ze smokkelt allerlei illegale pakketjes in de hoop haar broer uit de handen van een gevaarlijke gevangenisbende te houden. Haar laatste pakketje blijkt echter niet drugs of iets dergelijks te zijn, maar een jong meisje.

Morgan Freeman is de FBI-agent die Sally op de hielen zit en het meisje in veiligheid wil brengen. Uiteindelijk zullen ze daarvoor wel samen moeten werken. Zo vertrekt het duo dus op een gevaarlijke reis door het land. Ze willen namelijk zowel het meisje koste wat kost beschermen als degene die achter de verschrikkelijke praktijken zit te stoppen.

In de recent onthulde trailer zien we de spanningen hoog oplopen. Maar we krijgen daarin ook een voorproefje van het hart van de film te zien. Zo lijkt de aankomende thriller te streven naar een zeer menselijke kijk op de mensen die betrokken raken bij de gruwelijke wereld van de mensenhandel.

Cast en crew

Naast Freeman en Binoche spelen ook Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier), Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), Hala Finley (Back Roads, Man with a Plan), Veronica Ferres (The Comedian, Salt and Fire) en Christiane Seidel (The Queen’s Gambit) mee in de thriller.

De film is geschreven en geregisseerd door de Noorse Anna Gutto, voor wie Paradise Highway haar regiedebuut is. Eerder was ze al coregisseur van enkele afleveringen van de Netflixreeks Home for Christmas.

Paradise Highway verschijnt in de VS digitaal, on-demand en in de bioscoop op 29 juli 2022. Bij ons zal dat hoogstwaarschijnlijk op woensdag 27 juli zijn.

Bekijk hieronder de spannende trailer van Paradise Highway:

Paradise Highway zal waarschijnlijk bij ons op woensdag 27 juli uitkomen.

Meer
Lees meer...