‘Murder Mystery 2’ breekt bijna Netflixrecord

Sinds vorige week staat de film Murder Mystery 2 op Netflix. Dat is een sequel op de eerste film uit 2019 met opnieuw Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrol. De film lijkt het alvast goed te doen, want na minder dan een week had het al bijna een record op zak. Om echte records te breken heeft de film nog drie weken de tijd.

De combinatie tussen Adam Sandler en Jennifer Aniston lijkt goed te scoren. Net zoals in de eerste film uit 2019 komen Audrey en Nick in Murder Mystery 2 opnieuw per ongeluk in een groot mysterie terecht. Omdat ze er allebei niet meteen op voorbereid zijn, zorgt dat soms voor bizarre en grappige situaties.

Murder Mystery 2

Audrey (Aniston) en Nick (Sandler) bevinden zich in de sequel op een tropische locatie. Op die locatie zijn ze getuige van een ontvoering. Maar omdat er op dat eiland niet heel veel mensen zijn, worden ze meteen onderdeel van een grootschalig onderzoek. Daarna trekken ze naar Parijs, waar ze een grote geldsom naar de Arc de Triomphe moeten krijgen. Wat daar de bedoeling van is, krijgen we dus in de film te zien.

Naast de twee hoofdrolspelers zijn er nog enkele grote namen te zien. Zo duiken ook Mark Strong (The Imitation GameShazam!Cruella), Mélanie Laurent (Inglourious BasterdsNow You See MeEnemy), Jodie Turner-Smith (The IndependentWhite Noise), Enrique Arce (La Casa de Papel) en Tony Goldwyn (Ghost, Scandal) op.

Kijkcijfers

Ondertussen staat de film dus al enkele dagen online en hij doet het alvast goed. In de categorie komische films haalde de film zelfs het tweede beste openingsweekend ooit. Volgens Variety haalde de film op zondag 2 april zelfs al de kaap van 64,42 miljoen kijkuren. Door het succes van de tweede film gaan ook de kijkcijfers van de eerste film opnieuw omhoog. Welke komedie het beste openingsweekend kende, is niet bekendgemaakt. Al lijkt de kans ons groot dat het daarbij om Don’t Look Up gaat.

Meer
Lees meer...