‘Murder Mystery 2’ vanaf nu te zien op Netflix

De langverwachte sequel op Murder Mystery is vanaf vandaag te zien op Netflix. Daarin raken Audrey (Jennifer Aniston) en Nick (Adam Sandler) opnieuw betrokken bij een mysterie. Dat mysterie neemt hen ook opnieuw mee op komische avonturen.

Op zoek naar een nieuwe komedie om dit weekend te kijken? Vanaf vandaag, vrijdag 31 maart, is de komedie Murder Mystery 2 te zien op Netflix. Net zoals in de eerste film uit 2019 komen Audrey en Nick opnieuw per ongeluk in een groot mysterie terecht. Omdat ze er allebei niet meteen op voorbereid zijn, zorgt dat soms voor bizarre en grappige situaties.

Murder Mystery 2

In de tweede film vinden we Audrey en Nick op een tropische locatie. Op die locatie zijn ze getuige van een ontvoering. Maar omdat er op dat eiland niet heel veel mensen zijn, worden ze meteen onderdeel van een grootschalig onderzoek. Daarna trekken ze naar Parijs, waar ze een grote geldsom naar de Arc de Triomphe moeten krijgen. Wat daar de bedoeling van is, krijgen we dus vanaf vandaag te zien.

Naast Adam Sandler en Jennifer Aniston zijn er nog enkele grote namen te zien. Zo duiken ook Mark Strong (The Imitation GameShazam!Cruella), Mélanie Laurent (Inglourious BasterdsNow You See MeEnemy), Jodie Turner-Smith (The IndependentWhite Noise), Enrique Arce (La Casa de Papel) en Tony Goldwyn (Ghost, Scandal) op.

Bekijk de trailer van Murder Mystery 2 hier:

Murder Mystery 2 is vanaf vandaag te zien op Netflix. Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...