‘Murder Mystery 2’ met Jennifer Aniston en Adam Sandler krijgt officiële trailer

Eind maart verschijnt op Netflix het vervolg op Murder Mystery. In de film zullen Jennifer Aniston en Adam Sandler opnieuw te zien zijn in de hoofdrollen als Audrey en Nick. Netflix heeft nu al een trailer gelost voor Murder Mystery 2, waarin we zien hoe Audrey en Nick opnieuw betrokken raken bij een mysterie.

De komedie Murder Mystery krijgt binnenkort een vervolg. In Murder Mystery 2 keert het echtpaar Nick (Adam Sandler) en Audrey Spitz (Jennifer Aniston) terug en raken ze opnieuw per ongeluk betrokken in een groot mysterie. Deze keer gaat het om een ontvoering.

Murder Mystery 2

De trailer start in Parijs. Daar rijden Nick (Adam Sandler) en Audrey (Jennifer Aniston) binnen in een restaurant. Later zien we hoe ze op reis gaan naar een tropische bestemming. Maar daar zijn ze getuige van een ontvoering. Aangezien de ontvoering plaatsvond op een afgelegen eiland zijn er maar een beperkt aantal verdachten.

Vervolgens wordt duidelijk waarom Nick en Audrey in Parijs waren. Ze moeten een grote geldsom naar de Arc de Triomphe in de Franse hoofdstad brengen. Op dat moment wordt ook duidelijk waarom ze binnenreden in het restaurant. De rest van de trailer toont heel wat actie die ons te wachten staat in Parijs.

Naast Adam Sandler en Jennifer Aniston zijn er nog enkele grote namen te zien in de trailer. Zo duiken ook Mark Strong (The Imitation Game, Shazam!, Cruella), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds, Now You See Me, Enemy), Jodie Turner-Smith (The Independent, White Noise), Enrique Arce (La Casa de Papel) en Tony Goldwyn (Ghost, Scandal) al op. De film zal vanaf vrijdag 31 maart te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Murder Mystery 2:

Murder Mystery 2 verschijnt op vrijdag 31 maart 2023 op Netflix. Tot dan op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...