Jennifer Aniston en Julia Roberts binnenkort samen te zien in komedie

Binnenkort zijn twee van de meest populaire Hollywoodactrices samen te zien in een filmproject. Het gaat over Jennifer Aniston en Julia Roberts, die al sinds de jaren 90 vaste waarden zijn. De twee zullen samenwerken in een komedie waarin ze van lichaam zullen wisselen. Een titel en een releasedatum is er nog niet.

Geen Freaky Friday of LouisLouise, maar wel een splinternieuwe film waarin de twee hoofdpersonages van lichaam wisselen. En daarin zullen actrices Jennifer Aniston (53) en Julia Roberts (55) schitteren. Een exacte titel is er nog niet, maar de film wordt wel geschreven en geregisseerd door Max Barbakow. Die schreef eerder ook al de film Palm Springs met Andy Samberg.

Bodyswap

Er is nog niet veel nieuws bekend over de nieuwe film van Barbakow. Maar wat we wel weten is dat Amazon Studios de film zal producen en dat Julia Roberts en Jennifer Aniston samen te zien zullen. Daarnaast gaat het ook om een bodyswap-komedie, waarbij de twee hoofdpersonages dus van lichaam en leven zullen wisselen.

Roberts is vooral bekend door haar rollen in onder andere Pretty Woman en Notting Hill, Aniston kent nog steeds haar grootste succes door haar rol als Rachel in Friends. Maar binnenkort zijn de twee populaire actrices dus samen te zien in een nieuwe “bodyswap-komedie”. Daarmee zal de film zich bij het lijstje van onder andere Freaky Friday, Big, 17 Again en 13 Going on 30 voegen.

Naast Aniston en Roberts zal ook Margot Robbie te zien zijn. Zij is vooral bekend door haar rollen in Suicide Squad en I, Tonya. Later dit jaar verschijnt ze ook als Barbie in de gelijknamige film van Greta Gerwig. Wanneer de nieuwe film met de drie actrices precies zal verschijnen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...