Na een groot succes komt ‘Chernobyl’ in 2020 naar Canvas

De televisiezender Canvas is geslaagd in zijn opzet om uitzendrechten te krijgen over de HBO-reeks Chernobyl. De kernramp-reeks is een groot succes en dat kan je zien aan de hoge score van 9,7 die het behaalt op IMDB. Canvas laat dat niet aan zijn neus voorbijgaan en zendt de reeks vanaf april 2020 uit.

De Chernobyl-reeks, die het gehele verhaal vertelt over de kernramp die jaren geleden plaatsvond in de kerncentrale van Oekraïne, is een topper. De HBO-makers windden er geen doekjes om en tonen via de reeks hoe het er in 1986 aan toe ging. Zowel de gruwelijke omstandigheden als de verdoezelende en arrogante autoriteiten komen in de serie aan bod.

Serie om dit weekend te bingewatchen: Chernobyl, een confronterende reeks over menselijke arrogantie en menselijk falen.

Chernobyl

Op dit moment is de HBO-reeks enkel te bekijken via Telenet Play en Telenet More, maar daar komt dus verandering in. Canvas zal de Chernobyl-reeks uitzenden vanaf het voorjaar van 2020, ongeveer op hetzelfde moment van de kernramp, maar dan jaren later.

Meer
Lees meer...