Left Right
scrollTop top

Naya Rivera maakt deel uit van stemmencast van ‘Batman: The Long Halloween’


Naya Rivera 2019
© Naya Rivera – Bron: Isopix

Warner Bros. en DC hebben de stemmencast bekendgemaakt van de toekomstige animatiefilm Batman: Long Halloween. Een opvallende naam op die lijst is Naya Rivera, de voormalige Glee-ster die afgelopen zomer overleed.

Actrice Naya Rivera verdween op 8 juli 2020 toen ze met haar zoontje in een gehuurde boot aan het varen was op Lake Piru in Californië. Hulpdiensten vonden haar zoontje van vier alleen in de boot. Hij zei dat zijn mama was gaan zwemmen, maar niet meer boven kwam. Enkele dagen later werd het lichaam van Naya teruggevonden.

Catwoman

Door haar plotse overlijden op amper 33-jarige leeftijd leek de laatste rol van Naya Rivera die van danslerares Collette Jones te zijn in de YouTube-reeks Step Up: High Water. Nu blijkt echter dat dat niet helemaal klopt.

Naya Rivera had voor haar dood namelijk al het stemwerk opgenomen voor haar rol in de tweedelige animatiefilm Batman: The Long Halloween. Rivera zal in die films te horen zijn als Catwoman/Selina Kyle.

Jensen Ackles en Josh Duhamel

De stemcast van Batman: The Long Halloween bestaat verder uit nog heel wat andere grote namen. Zo is Jensen Ackles (Supernatural) verantwoordelijk voor de stem van Batman/Bruce Wayne. Josh Duhamel (Transformers) zal dan weer te horen zijn als Harvey Dent en Billy Burke (Revolution) als James Gordon.

Andere namen op de castlist zijn Titus Welliver (Carmine Falcone), David Dastmalchian (Calendar Man), Troy Baker (Joker), Amy Landecker (Barbara Gordon), Julie Nathanson (Gilda Dent), Jack Quaid (Alberto), Fred Tatasciore (Solomon Grundy) en Alastair Duncan (Alfred).

Het eerste deel van Batman: The Long Halloween zou deze zomer uitkomen, deel twee volgt waarschijnlijk in het najaar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636