Left Right
scrollTop top

Netflix wil zelf series downloaden op je smartphone


Netflix
© Netflix

De streamingdienst Netflix gaat een nieuwe functie toevoegen aan het platform. Zo wil Netflix bepaalde series automatisch voor je downloaden. Het gaat om series waarvan de streamingdienst denkt dat je die leuk zal vinden. Momenteel test Netflix de nieuwe functie bij verschillende gebruikers.

Netflix komt met een nieuwe functie op de proppen. De streamingdienst wil namelijk de functie ‘automatisch series downloaden’ activeren. Speciaal daaraan is dat Netflix niet de series downloadt die je aan het kijken bent, maar series waarvan de streamingdienst denkt dat je die graag zou willen zien.

Downloads voor jou

Downloads voor jou Netflix
Androidworld.nl

Momenteel zit de nieuwe functie nog in een testfase. Daardoor kunnen alleen sommige bètatesters er nu al gebruik van maken. Maar bij onze noorderburen lijkt Netflix van plan te zijn om de functie écht landelijk uit te rollen. Dat maakte RTL nieuws bekend.

Netflix zal binnenkort niet zomaar series beginnen downloaden op je smartphone. Je moet namelijk op voorhand aangeven of je die nieuwe functie wil gebruiken. Als je dat niet wil, zal je dat ook kunnen aangeven in de app. Daarnaast zal je ook kunnen kiezen hoeveel opslag je op je smartphone wil vrijmaken voor de downloads. Het downloaden gebeurt ook alleen maar als je verbonden bent met wifi.

‘Verder kijken’-lijst verwijderen

Eerder deze week raakte ook al bekend dat Netflix aan het nadenken is om titels uit de ‘verder kijken’-lijst te verwijderen. Op die manier kan je series en films verwijderen uit de lijst die je toch niet meer gaat verder kijken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…