Netflix deelt nieuwe posters van ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’

De release van de Bridgerton-spin-off Queen Charlotte: A Bridgerton Story komt steeds dichterbij. Vanaf volgende maand kan je op Netflix namelijk kijken naar deze prequel over de jonge Queen Charlotte. Om het wachten wat aangenamer te maken, heeft de streamingdienst nu enkele promobeelden gedeeld.

In mei 2021, nog voor de release van seizoen 2 van Bridgerton, maakte Netflix bekend dat de reeks een spin-off zou krijgen. Meer specifiek zou het gaan over een prequel die draait rond de jonge Queen Charlotte. De serie kreeg dan ook de naam Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Bovendien zal er ook een eigen boek volgen.

India Amarteifio

In die reeks zal Golda Rosheuvel haar rol als ‘oudere’ Queen Charlotte uit Bridgerton hernemen, maar uiteraard is er ook een jongere versie van de koningin gecast. Dat werd India Amarteifio (Line of Duty). Van haar kregen we in september al een eerste setfoto te zien.

Begin dit jaar volgde dan een eerste teaser van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Daarin zagen we Charlotte met haar toekomstige echtgenoot George (Corey Mylchreest). Dat huwelijk is het onderwerp van de prequel van Bridgerton. Het is namelijk niet alleen een liefdesverhaal, maar zorgt ook voor grote maatschappelijke veranderingen bij de elite waarrond de serie draait.

Twee weken geleden kreeg Queen Charlotte: A Bridgerton Story dan eindelijk een eerste volledige trailer en nu zijn er ook nieuwe promoposters gedeeld.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf donderdag 4 mei te streamen via Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...