Netflix kondigt ‘Physical: 100 Asia’ aan

Het tweede seizoen van Physical: 100 zit er sinds deze week op. Maar fans van de reeks hoeven alvast niet te treuren, want op het einde van de laatste aflevering verscheen er een korte teaser voor de volgende editie van de reeks en dat lijkt een spin-off te worden.

De afgelopen drie weken kon je op Netflix het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse realityreeks Physical: 100 volgen. Daarin werd opnieuw gezocht naar de persoon met de beste fysiek. Na afloop van de finale kwam er goed nieuwe voor de fans, want de reeks komt terug en dat zal het doen in een nieuwe versie.

Physical: 100 Asia

Nadat de winnaar gekend was, kregen we – net zoals op het einde van het eerste seizoen van Physical: 100 – te horen dat de zoektocht naar de beste fysiek zal verdergaan. Maar deze keer lijkt het te gaan om een nieuwe zoektocht.

In een eerste teaser kregen we een overzicht van verschillende (getekende) atleten te zien. Op het einde verscheen de titel Physical: 100 Asia in beeld. Het lijkt er dus op dat we ons mogen verwachten aan een nieuwe editie van Physical: 100 waarbij er niet langer gezocht zal worden naar de beste fysiek van Zuid-Korea, maar van heel Azië. In de afgelopen twee seizoenen verschenen er ook al deelnemers uit andere Aziatische landen. Zo zagen we al de MMA-vechter Sexyama (seizoen 1) en voetballer Chong Te-se (seizoen 2) te zien, die in hun respectievelijke sporttak uitkomen voor Japan en Noord-Korea.

Het is nog niet duidelijk of Physical: 100 Asia gezien zal worden als het derde seizoen van Physical: 100 of dat het zal gaan om een losstaande reeks naast de Zuid-Koreaanse versie. Voorlopig is er ook nog geen releasedatum bekend.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...