‘Physical: 100’: Laatste twee afleveringen staan nu op Netflix

Het is zover! Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de laatste twee afleveringen van Physical: 100, waarna we dus weten wie de winnaar van het tweede seizoen wordt. Na de zevende aflevering waren er nog vijf teams van elk vijf mensen in de running, waarvan er al snel nog een team zal afvallen. Daarna trekken er twintig deelnemers naar de volgende ronde.

De afgelopen weken kregen we al een groot deel van de afvalrace van het tweede seizoen van Physical: 100 te zien. In de eerste aflevering stonden er opnieuw honderd mensen aan startlijn, maar na zeven afleveringen blijft daar nog maar een kwart van over. En vanaf vandaag kan je op Netflix vinden wie de winnaar van het tweede seizoen wordt.

Physical: 100

De zevende aflevering van Physical: 100 eindigde vorige week met een cliffhanger van formaat. Twee teams waren nog bezig met hun opdracht, waarbij ze allebei in de problemen kwamen. Als het team van acteur Lee Jae-yoon als eerste eindigt, plaatsen zij zich voor de volgende ronde. Als het team van MMA-vechter Kim Dong-hyun (aka Stun Gun) als eerste eindigt, dan is er een ex aequo tussen de drie teams en zal het aankomen op de tijd waarin de opdrachten werden uitgevoerd.

Daarna zal het hoe dan ook tijd zijn voor de volgende ronde. In het eerste seizoen ging het toen om een ronde met vier verschillende opdrachten, waarbij de teams voor elke opdracht één persoon van hun team moesten afvaardigen. De vier winnaars stootten dan door naar de halve finale, waar de twee finalisten bepaald werden. Of dat ook in het tweede seizoen het geval zal zijn, valt nog af te wachten.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het tweede seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...