Netflix lanceert profielfoto’s van ‘Squid Game’

Je kan vanaf vandaag je profielfoto op Netflix veranderen naar een van de personages van Squid Game. Daarbij gaat het niet enkel om de deelnemers van het spel, maar je kan ook de Frontman, een bewaker of zelfs een dalgonakoekje zijn.

Sinds kort mogen we Squid Game de populairste Netflixreeks ooit noemen. En de hype rond de reeks is duidelijk nog niet voorbij. Tot op heden staat de Zuid-Koreaanse series op de eerste plaats in de Belgische top 10 op Netflix en nu kan je je volledige Netflix Squid Game-themed maken.

Profielfoto’s

Op Netflix kan je al langer kiezen voor verschillende profielfoto’s van personages uit de reeksen van de streamingdienst. En sinds vandaag kan je ook kiezen voor je favoriete personage uit Squid Game.

Er is voor elk wat wils bij de nieuwe profielfoto’s. Zo kan je gaan voor iemand van de deelnemers Gi-hun, Sang-woo, Il-nam, Sae-byeok, Deok-su, Mi-nyeo of Ali. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Frontman of een van de gemaskerde bewakers. Liefhebbers kunnen ook gaan voor agent Hwang Jun-ho. Daarnaast zijn er ook twee bijzondere profielfoto’s. Zo kan je de “creepy pop” Young-hee zijn of zelfs het gevreesde dalgonakoekje met een paraplu.

Squid Game

In de Zuid-Koreaanse reeks Squid Game nemen 456 mensen deel aan een spel. Zij hebben in hun leven een enorme schuldenberg opgebouwd en hopen met het prijzengeld van 45,6 miljard won, of zo’n 33 miljoen euro, hun leven te veranderen. Maar al snel blijkt het niet om een gewoon spel te gaan, maar een spel op leven en dood.

Wat op het eerste zicht misschien een hol Hunger Games-achtig verhaal lijkt, is bij momenten emotioneel, maatschappijkritisch en confronterend. De reeks wist al snel kijkers over de hele wereld te bekoren en bereikte in alle landen waarvan data bekend is de eerste plaats in de top 10 van Netflix.

Bekijk hier 15 andere Zuid-Koreaanse topreeksen die terug te vinden zijn op Netflix. Of scrol eens door de lijst met onze 50 favoriete internationale reeksen.

Meer
Lees meer...