Left Right
scrollTop top

Netflix deelt teaser met alle films die deze zomer verschijnen: van ‘Kissing Booth 3’ tot ‘Army of the Death’


Netflix zomer films
© Netflix

Deze zomer zal er weer heel wat moois verschijnen bij Netflix. Om hun gebruikers warm te maken voor alles wat komt, heeft de streamingdienst nu een teaser gelost met daarin fragmenten van alle films die deze zomer verschijnen. In de teaser zien we zo de eerste beelden van het derde en laatste deel van The Kissing Booth, maar ook de eerste fragmenten van Kevin Hart in Fatherhood.

Filmliefhebbers met een Netflix-abonnement hebben deze zomer heel wat om naar uit te kijken. De streamingdienst laat dan namelijk tientallen films op de wereld los. Daarbij is er voor ieder wat wils.

Zomerfilms Netflix

In de teaser krijgen we de eerste beelden van het langverwachte The Kissing Booth 3 te zien. Verder werpt de teaser ook een uitgebreide blik op de zombiefilm Army of the Death en zien we Kevin Hart voor de eerste keer in actie in de film Fatherhood.

Verder in de teaser zitten ook fragmenten van de animatiefilms The Mitchells vs. the Machines, Trollhunters: Rise of the Titans, Wish Dragon, Vivo en America: The Motion Picture. Daarnaast mogen we ons klaarmaken voor de thrillers Sweet Girl, The Woman in the Window, Beckett, Awake, The Ice Road, Things Heard & Seen, Oxygen, Ghost Lab.

Maar ook de liefhebbers van romcoms komen deze zomer aan hun trekken. Naast The Kissing Booth 3 worden ze zo ook getrakteerd op Resort To Love. Daarnaast verschijnt ook de film van La Casa de las Flores, La Casa de las Flores: La Película, deze zomer op Netflix. Tot slot is het ook uitkijken naar de dramafilm Monster, het veelbelovende Skater Girl, het romantische drama The Last Letter From Your Lover, het waargebeurde Blue Miracle Engels-Duitse horrorfilm Blood Red Sky, horrorfilm Fear Street Trilogy, Good on Paper, Bollywoodfilm Jagame Thandhiram, de Braziliaanse film Carnaval en Il Divin Codino over voetballer Roberto Baggio.

Van Addison Rae tot Bob Ross

We krijgen ook al Addison Rae te zien die haar acteerdebuut zal maken in He’s All That, net als Bob Ross voor de nieuwe documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Daarnaast verschijnt ook de Belgische acteur Jean-Claude Van Damme in de preview. Hij zal deze zomer te zien zijn in de Netflix-film The Last Mercenary.

Op het einde van de preview belooft Netflix elke week nieuwe films aan te bieden deze zomer en we kunnen niet anders dan hen te geloven.

Bekijk hier de preview van alle zomerfilms van Netflix:

Een overzicht met onze favoriete series op Netflix vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update