Netflix lost eerste teaser voor ‘Hierarchy’, Zuid-Koreaanse reeks met een vleugje ‘Élite’

De laatste tijd verschijnen er aan de lopende band nieuwe Zuid-Koreaanse reeksen op Netflix. De volgende wordt Hierarchy, die we kunnen zien als de Zuid-Koreaanse versie van het Spaanse Élite. Zo speelt de reeks zich ook af op een eliteschool, waar plots iemand terechtkomt die niet uit dezelfde sociale klasse komt als de rest van de studenten.

Netflix heeft ondertussen al verschillende keren gescoord met Zuid-Koreaanse titels, denk zo maar aan Squid Game, maar ook The GlorySweet Home en All of Us Are Dead. De volgende Zuid-Koreaanse reeks die we mogen verwachten is Hierarchy.

Hierarchy

In Hierarchy volgen we de studenten van de Jooshin High School. Het gaat om de meest prestigieuze school van Zuid-Korea. Normaal krijgen enkel studenten die bij hun geboorte gekozen worden een plekje op deze school. Zo gaat het vooral om de kinderen van invloedrijke families, zoals CEO’s van grote bedrijven en politici. Op een dag komt Kang Ha (Lee Chae-min) als uitwisselingsstudent terecht op de school. Hij wil iets doen aan de hiërarchie die heerst op de school en door hem begint het perfecte plaatje van de school te breken.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Lee Chae-min (See You in My 19th LifeAlchemy of Souls), Roh Jeong-eui (Badland Hunters18 Again), Kim Jae-won (King The LandOur Blues), Ji Hye-won (It’s Okay to Not Be OkayThe Sound of Magic) en Lee Won-jeong (My Perfect Stranger, Extraordinary Attorney Woo). De reeks wordt geregisseerd door Bae Hyun-jin, die eerder ook al de reeks Start-Up en het tweede seizoen van Alchemy of Souls regisseerde. Chu Hye-mi (About Time) zal verantwoordelijk zijn voor het script.

Bekijk hier de eerste teaser:

Hierarchy zal vanaf vrijdag 7 juni te vinden zijn op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...