Netflix kondigt Zuid-Koreaanse reeks ‘Hierarchy’ aan

Eerder deze week maakte Netflix met een video bekend welke Zuid-Koreaanse titels we in 2024 mogen verwachten. In totaal ging het om 31 series en films, waaronder het tweede seizoen van Squid Game, Hellbound en Physical: 100. Maar er werden ook heel wat gloednieuwe series en films aangekondigd. Een daarvan is het veelbelovende Hierarchy.

Netflix heeft ondertussen al verschillende keren gescoord met Zuid-Koreaanse titels, denk zo maar aan Squid Game, maar ook The Glory, Sweet Home en All of Us Are Dead. En ook in 2024 zal Netflix heel wat nieuwe Zuid-Koreaanse titels lossen. Een opmerkelijke daarbij is Hierarchy.

Hierarchy

In Hierarchy volgen we de studenten van de Jooshin High School. Het gaat om de meest prestigieuze school van Zuid-Korea. Normaal krijgen enkel studenten die bij hun geboorte gekozen worden een plekje op deze school. Zo gaat het vooral om de kinderen van invloedrijke families, zoals CEO’s van grote bedrijven en politici. Op een dag komt Kang Ha (Lee Chae-min) als uitwisselingsstudent terecht op de school. Hij wil iets doen aan de hiërarchie die heerst op de school en door hem begint het perfecte plaatje van de school te breken. In de eerste foto’s van de reeks

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor Lee Chae-min (See You in My 19th Life, Alchemy of Souls), Roh Jeong-eui (Badland Hunters, 18 Again), Kim Jae-won (King The Land, Our Blues), Ji Hye-won (It’s Okay to Not Be Okay, The Sound of Magic) en Lee Won-jeong (My Perfect Stranger, Extraordinary Attorney Woo). De reeks wordt geregisseerd door Bae Hyun-jin, die eerder ook al de reeks Start-Up en het tweede seizoen van Alchemy of Souls regisseerde. Chu Hye-mi (About Time) zal verantwoordelijk zijn voor het script.

De reeks zal in het tweede kwartaal van 2024 verschijnen op Netflix. Het gaat dus om een release tussen april en juni.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...