Netflix lost teaser en releasedatum voor ‘Maestro’ van en met Bradley Cooper

Netflix heeft de eerste teaser en de releasedatum voor Maestro bekendgemaakt. Dat wordt een film gebaseerd op het liefdesverhaal van Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Cooper en Carey Mulligan. Cooper was daarnaast ook regisseur en coscenarist.

Dit najaar pakt Netflix uit met een prestigieuze film. Het gaat om Maestro van en met Bradley Cooper. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van componist en dirigent Leonard Bernstein. De focus zal daarbij vooral liggen op zijn relatie met Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

Maestro

In de eerste teaser krijgen we al een voorsmaakje van de film te zien. Daarbij keren we enkele decennia terug in de tijd. De teaser start zo met de jonge Leonard (Bradley Cooper) en Felicia (Carey Mulligan) waarbij de beelden zwartwit zijn. Later zien we het koppel enkele jaren later en zijn de beelden wel in kleur. Daarnaast krijgen we ook al beelden te zien van Leonard als dirigent.

De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Bradley Cooper (A Star Is Born) en Carey Mulligan (The Great Gatsby). Bradley Cooper regisseerde de film ook en was samen met Josh Singer verantwoordelijk voor het script. Naast Cooper en Mulligan zijn ook Matt Bomer (Magic Mike), Maya Hawke (Stranger Things), Sarah Silverman (School of Rock), Josh Hamilton (The Walking Dead), Scott Ellis (Law & Order: UK), Gideon Glick (White Noise), Sam Nivola, Alexa Swinton (And Just Like That…), Michael Urie (Ugly Betty) en Miriam Shor (Lost Girls) te zien in de film. Bij de producers zijn nog enkele opmerkelijke namen te vinden. Niemand minder dan regisseurs Martin Scorsese en Steven Spielberg zijn namelijk betrokken bij Maestro.

Maestro is vanaf november in een beperkt aantal filmzalen te zien en zal op woensdag 20 december toegevoegd worden aan de catalogus van Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser van Maestro:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...