Netflix blikt terug op seizoen 1 van ‘Tiger King’ met 7 onopgeloste mysteries

Netflix komt binnen enkele weken met het langverwachte vervolg op Tiger King. En voor wie dacht dat er niet meer genoeg te vertellen viel over de hoofdpersonages heeft de streamingdienst in een video zeven onopgeloste mysteries uit het eerste seizoen op een rij gezet. Hopelijk krijgen we binnenkort een antwoord op al deze vragen.

Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness was dé hype toen de coronacrisis wereldwijd losbarstte en iedereen verplicht zoveel mogelijk binnen moest blijven. Het verhaal van Joe Exotic, zijn aartsrivale Carole Baskin en alle andere betrokkenen lokte heel wat kijkers naar Netflix.

Hoewel hoofdrolspeler Joe Exotic sinds de release in de gevangenis zit, is het het voorbije anderhalf jaar nooit stil geweest rond hem. Een vervolg op Tiger King kon dan ook niet uitblijven en dat werd vorige ook – na heel wat geruchten en lekken – eindelijk officieel bevestigd door Netflix. Eerder deze week krijg Tiger King 2 met 17 november 2021 een officiële releasedatum en meteen ook een tot de verbeelding sprekende trailer.

Don Lewis

Om de hype rond dat nieuwe seizoen nog verder aan te wakkeren, deelde Netflix vandaag een nieuwe video die terugblikt op het eerste seizoen. Dat doet het in de vorm van zeven onopgeloste mysteries uit het eerste deel van de docureeks.

Zo heeft de video het onder andere over het verleden van Joe Exotic, toen hij nog gewoon Joe Schreibvogel heette. Uiteraard komt ook Don Lewis, de verdwenen echtgenoot van Carole Baskin, aan bod. Eerder raakte al bekend dat dat onderwerp sowieso besproken zal worden in het tweede seizoen van Tiger King. Daarnaast komen ook de andere zoo-eigenaars ter sprake, net als de veroordeling van Joe Exotic.

Bekijk hier de terugblik op het eerste seizoen van Tiger King:

Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Ga dan zeker eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...