Netflix maakt cast ‘The Witcher’ seizoen 2 bekend en ‘Game of Thrones’-acteur Kristofer ‘Tormund’ Hivju zit ertussen

Netflix heeft de cast voor het tweede seizoen van The Witcher bekend gemaakt. Eerder deden er al geruchten de ronde dat Game of Thrones-acteur Kristofer ‘Tormund’ Hivju zou meedoen en die blijken nu te kloppen. Ondertussen zijn de opnames van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk.

https://www.youtube.com/watch?v=flBhg8Ntnuw

Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju zal in The Witcher te zien zijn als Nivellen. Ook doen drie nieuwe witchers hun intrede: Yasen Atour (The Dead Sea) als Coen, Thue Ersted Rasmussen (Sunday) als Eskel en Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert.

Verder verschijnt Agnes Bjorn als Vereena, Aisha Fabienne Ross (Alleycats) als assistent Lydia van Breedevoort en Mecia Simson (He Who Has It All) als tovenares Francesca Findabair in dit nieuwe seizoen. Uiteraard keert hiernaast ook een zeer groot deel van de originele cast uit het eerste seizoen gewoon terug.

Ontbrekende personages

Enkele sleutelrollen uit het boek Blood of the Elves, dat seizoen twee zal behandelen, zijn hierboven echter niet genoemd. Het gaat onder andere om tovenares Philippa Eilhart, de spion Dijkstra en Geralt zijn mentor Vesemir die ook een rol spelen in The Witcher 3: Wild Hunt. Ofwel zijn de acteurs nog niet bekend, ofwel worden de personages gewoon geschrapt.

Ondertussen zijn de opnames van seizoen twee hervat in het Verenigd Koninkrijk. Het tweede seizoen zal uit acht afleveringen bestaan en zou ergens in 2021 het levenslicht zien op Netflix. Even geleden bestelde Netflix ook de film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Die zal vermoedelijk draaien om Vesemir.

Meer
Lees meer...