Left Right
scrollTop top

Netflix kondigt vier nieuwe castleden aan voor ‘Shadow and Bone’ seizoen 2


cast Shadow & Bone
© Groepsfoto cast ‘Shadow and Bone’ seizoen twee, inclusief nieuwe castleden – bron: Netflix

Hoewel wij al stiekem als een van de eersten erachter kwamen dat de opnames van het tweede seizoen van de populaire fantasyserie Shadow and Bone begonnen zijn, bevestigt Netflix dat nu officieel ook. De streamingdienst postte op Twitter een filmpje waarin we van de hoofdrolspelers uit de reeks zelf te horen krijgen dat ze in productie zijn. En dat is nog niet alles, want daarnaast komen we ook te weten dat we in seizoen 2 ook vier nieuwe gezichten zullen zien.

Het eerste seizoen van Shadow and Bone werd uitgebracht op Netflix in april 2021 en is gebaseerd op de Grishaverse-boekenreeks van Leigh Bardugo, die ook uitvoerend producent is van de serie.

Seizoen 2

De streamingdienst heeft zojuist aangekondigd dat maar liefst vier nieuwe castleden zullen toetreden tot de Grishaverse in het nieuwe, tweede seizoen van Shadow and Bone. Dat is nu officieel bezig met de opnames ervan en zal naar verluidt uit acht afleveringen bestaan. Wij wisten al dat de serie begonnen was met het filmen van seizoen 2, maar het horen van de acteurs zelf is natuurlijk een tikkeltje fijner. Bekijk hieronder het filmpje met de aankondiging, inclusief de vier nieuwkomers.

(tekst loopt door onder de post)

Nieuwkomers

Acteurs Lewis Tan (Mortal Kombat, Deadpool 2), Anna Leong Brophy (Back), Patrick Gibson (The OA) en Jack Wolfe (The Witcher) zijn allemaal toegetreden tot het ensemble van de productie, kondigde Netflix gisteren, op donderdag 13 januari, aan.

Patrick Gibson zal de rol van Nikolai Lantsov spelen, terwijl Anna Leong Brophy en Lewis Tan de rollen van respectievelijk Tamar Kir-Bataar en Tolya Kir-Bataar zullen spelen. De drie personages zijn nauw met elkaar verbonden in de oorspronkelijke romans van Leigh Bardugo, waarop de gehele serie is gebaseerd. Met name de bijzonderheden van de identiteit van Lantsov komen als een soort onthulling in de romans, dus Netflix’ officiële aankondiging van een acteur die wordt gecast als het personage komt als een verrassing voor de fans van de boeken.

Jack Wolfe zal Wylan Hendricks spelen, een personage waar de Shadow and Bone-lezers reikhalzend naar hebben uitgekeken, schrijft Variety. Hendricks is een expert in explosieven en wordt een liefdesinteresse voor scherpschutter Jesper (Kit Young), die in het eerste seizoen werd geïntroduceerd. Het paar is een van de meest populaire koppels uit de reeks.

Naast de nieuwe toevoegingen aan de cast, zijn acteurs Danielle Galligan, Daisy Head en Calahan Skogman allemaal verheven tot series regulars na hun optredens in het eerste seizoen van de show. De drie zullen hun rollen hernemen als Nina Zenik, Genya Safin en Matthias Helvar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…