Netflixfilm ‘Leave The World Behind’ met Julia Roberts, Ethan Hawke en Mahershala Ali krijgt eerste teaser

Netflix pakt dit najaar uit met de film Leave The World Behind met een absolute sterrencast. De hoofdrollen zijn zo weggelegd voor niemand minder dan Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la en Kevin Bacon. Leave The World Behind heeft nu een eerste teaser gekregen waarin we al een blik krijgen op het spannende plot van de film.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeBird BoxDon’t Look Up en binnenkort ook Rebel Moon en The Killers. Vorige week kwam daar nog Reptile met Benicio del Toro en Justin Timberlake bij. Eind dit jaar zal Netflix ook nog uitpakken met de film Leave The World Behind, waarvan we nu de eerste teaser te zien krijgen.

Leave The World Behind

In Leave The World Behind volgen we het koppel Amanda (Julia Roberts) en Clay (Ethan Hawke). Zij zijn met hun twee kinderen op vakantie in Long Island, wanneer er ’s nachts plots twee vreemden, G.H. (Mahershala Ali) en Ruth (Myha’la), voor hun deur staan met opmerkelijk nieuws. Ze spreken van een grote dreiging die het einde van de wereld kan betekenen. Hoewel Amanda eerst sceptisch is, beseft ze al snel dat er echt iets aan de hand is, want de verschillende problemen stapelen elkaar op. Het gaat hierbij van cyberaanvallen tot vloedgolven en kamikaze cruiseschepen.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rumaan Alam. De regie is in handen van Sam Esmail, die eerder al verantwoordelijk was voor de series Mr. Robot en Homecoming.

Leave The World Behind zal in november in een select aantal bioscoopzalen te zien zijn. Vanaf vrijdag 8 december zal je de film ook kunnen vinden op Netflix.

Bekijk hier de eerste teaser voor Leave The World Behind:

Leave The World Behind verschijnt op vrijdag 8 december op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...