Netflixfilm ‘Pain Hustlers’ met Emily Blunt en Chris Evans krijgt officiële trailer

Netflix pakt eind deze maand uit met de nieuwe film Pain Hustlers, met Emily Blunt en Chris Evans in de hoofdrollen. De film zal Liza (Emily Blunt) volgen die aan de slag gaat bij het farmabedrijf van Pete (Chris Evans). Maar het succes van het bedrijf heeft een heel duistere keerzijde.

Nadat Netflix enkele maanden geleden uitpakte met de reeks Painkiller komt de streamingdienst nu met een film met een gelijkaardige verhaallijn. Pain Hustlers zal het verhaal volgen vanuit de kant van de farmaceutische bedrijven.

Pain Hustlers

Pain Hustler zal alleenstaande moeder Liza (Emily Blunt) volgen. Ze heeft moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en is op zoek naar een job. Ze vindt die uiteindelijk bij het farmaceutische bedrijf van Pete (Chris Evans), waar Liza aan de slag gaat als verkoopster. Liza doet haar werk opvallend goed en weet zich snel op te werken, waarbij ze kan proeven van het luxeleven. Maar iemand anders betaalt wel de prijs.

Het verhaal is dus opnieuw gebaseerd op de opioïdencrisis in de Verenigde Staten, net zoals Dopesick en Painkiller in het verleden. De film is gebaseerd op een artikel van Evan Hughes voor The New York Times Magazine uit 2018, waarover hij later ook het boek Pain Hustlers: Crime and Punishment at an Opioid Startup. Het verhaal werd herwerkt door screenwriter Wells Tower. De regie van de film is in handen van David Yates, die in het verleden verantwoordelijk was voor de vier laatste films uit de Harry Potter-reeks en de films van Fantastic Beasts.

Pain Hustlers is op maandag 11 september 2023 al in première gegaan op het filmfestival van Toronto. Vanaf vrijdag 20 oktober zal de film in een select aantal filmzalen te zien zijn en vanaf vrijdag 27 oktober kan je hem bekijken op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Pain Hustlers:

Pain Hustlers verschijnt op 27 oktober 2023 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...