Netsky deelt nieuwe single en kondigt album aan: old skool DnB van bovenste plank

Onze Belgische trots Netsky deelt zijn single Mixed Emotions met de wereld en kondigt daarmee zijn vierde album ‘Second Nature’ aan. Na zijn langverwachte terugkeer naar drum-‘n-bass en Hospital Records met de track I See The Future In Your Eyes, brengt Netsky zijn klassieke liquid sound dus naar 2020. Hospital Records beweert dat Mixed Emotions een duidelijke blik geeft op wat we kunnen verwachten van ‘Second Nature’. De release staat gepland op 30 oktober.

Samen met de Nieuw-Zeelandse producer Montell2099, die al samenwerkte met onder meer Diplo, 21 Savage, Lil Wayne en Mr. Carmack, horen we op Mixed Emotions een mix van future bass en Netsky zijn kenmerkende DnB-groove. We krijgen boeiende vocals en krachtige synth-melodieën op ons bord, begeleid door innemende reese bass en opvallende drums.

Verloren zoon is teruggekeerd

Dansmuziekicoon Netsky heeft de drum-‘n-bass-scene als een verloren zoon heroverd sinds de aankondiging van zijn langverwachte terugkeer naar Hospital Records voor zijn vierde studioalbum. ‘Second Nature’ komt op 30 oktober uit en vertegenwoordigt Netsky zijn eeuwige liefde voor zijn DnB-roots, die schokgolven veroorzaakte in de dansscene.

Zijn cirkel is rond, want zijn gloednieuwe plaat is tevens het 10-jarig jubileum van zijn titelloze Hospital-debuut. Op het album met 18 tracks zullen we ook samenwerkingen horen met onder andere Sub Focus, Becky Hill, Rudimental, Hybrid Minds en Urbandawn.

Meer
Lees meer...