Nieuwe Netflixreeks ‘Anatomy of a Scandal’ van makers ‘Big Little Lies’ en ‘House of Cards’ krijgt trailer

Volgende maand pakt Netflix uit met een nieuwe reeks met een hoop topnamen. Het gaat om de psychologische thrillerreeks Anatomy of A Scandal, die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Sarah Vaughan. De reeks kreeg nu een eerste trailer.

De nieuwste Netflixreeks Anatomy of a Scandal speelt zich af in Londen en volgt daar de allerrijksten. Zij raken betrokken bij een schandaal dat heel wat persoonlijke en politieke geheimen blootlegt.

Anatomy of a Scandal

In Anatomy of a Scandal volgen we James en Sophie Whitehouse, gespeeld door Sienna Miller (The Loudest Voice) en Rupert Friend (Homeland). James werkt als minister in het parlement. Zij leiden een gelukkig en bevoorrecht leven, maar plots wordt dat allemaal door elkaar geschud wanneer een groot schandaal aan het licht komt.

In de zesdelige reeks volgen we de rechtszaak die daarop volgt. Daarbij maken we kennis met advocate Kate Woodcroft (Michelle Dockery) die heel wat op het spel zet voor de zaak. Verder zijn ook Naomi Scott (Aladdin, Charlie’s Angels) en Josette Simon (The Witcher, Broadchurch) te zien in de reeks.

Makers Big Little Lies en House of Cards

De reeks werd gemaakt door een team dat ervaring heeft met het genre. Zo werd het script geschreven door David E. Kelley, die eerder verantwoordelijk was voor Big Little Lies, en Melissa James Gibson, die enkele afleveringen van House of Cards schreef. De regie was in handen van S.J. Clarkson die eerder betrokken was bij Jessica Jones en The Defenders.

Anatomy of a Scandal kan dus alvast rekenen op heel wat ervaren mensen achter de schermen. Wij kijken er alvast naar uit om de volledige reeks te zien.

Bekijk hier de trailer voor Anatomy of a Scandal:

Anatomy of a Scandal verschijnt op vrijdag 15 april. In tussentijd op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...