Nieuwe romcom ‘Hello, Goodbye, and Everything in Between’ staat nu op Netflix

Er is alweer een nieuwe romcom op Netflix verschenen! In Hello, Goodbye, and Everything in Between besluit een koppel hun relatie te beëindigen alvorens ze aan hun universitaire studies beginnen. De film komt van de producers van de populaire filmreeks To All The Boys en heeft Jordan Fisher in de hoofdrol.

Stel je voor, jij en je lief staan op het punt om aan jullie studies in het hoger onderwijs te beginnen. Jullie willen elk je eigen weg op gaan, maken jullie het dan alvast uit of blijven jullie toch bij elkaar? Dat is de onmogelijke keuze waar Clare en Aiden in de nieuwe Netflixromcom Hello, Goodbye, and Everything in Between mee worden geconfronteerd.

Hello, Goodbye, and Everything in Between

De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jennifer E. Smith en is van de hand van de producers van de populaire To All The Boys I’ve Loved Before-filmreeks. Talia Ryder (West Side Story) en Jordan Fisher (The Flash, Work It, To All the Boys: P.S. I Still Love You) spelen de hoofdrollen van Clare en Aiden. Naast hen zien we onder andere ook Nico Hiraga (Moxie), Sarah Grey (The Order), Ayo Edibiri (Dickinson) en Jennifer Robertson (Ginny & Georgia).

Clare (Ryder) en Aidan (Fisher) hebben een pact gesloten om het voor de universiteit uit te maken. Ze brengen hun laatste avond als koppel door op een laatste epische date. Daarbij herbeleven ze samen talrijke mooie momenten uit hun relatie, van hun eerste kus tot hun eerste ruzie. Dat doet ze even stilstaan en nadenken, willen ze wel echt voor altijd afscheid nemen of toch bij elkaar blijven? Dat kan je vanaf vandaag zien in de romcom Hello, Goodbye, and Everything in Between.

Bekijk de trailer van Hello, Goodbye, and Everything in Between hieronder:

De nieuwe romcom met Jordan Fisher is nu te zien op Netflix. Liever een serie? Check dan onze top 50 beste Netflixreeksen.

Meer
Lees meer...