Nieuwe spin-off van ‘Fast & Furious’ met Dwayne Johnson in de hoofdrol krijgt titel

Hoewel het lang leek alsof er nooit een einde zou komen aan de Fast & Furious-franchise, is dat einde nu toch dichtbij. Normaal gezien staat er in 2025 nog een allerlaatste film op de planning. Daarna is het echter tijd voor spin-offs en daarvan is nu meer informatie bekendgeraakt.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en is de tiende film te zien in de cinema onder de naam Fast X.

Normaal gezien zal dat meteen ook de voorlaatste film worden, want het laatste deel van de franchise is in twee gesplitst. Recent liet Vin Diesel echter weten dat er mogelijk nog twee vervolgen komen. Sindsdien heeft hij daar wel zelf niets meer over gezegd, dus vermoedelijk hebben we nog maar één film tegoed. Begin deze maand maakte diezelfde Vin Diesel ook de releasedatum van de volgende Fast & Furious-film bekend: 4 april 2025.

Dwayne Johnson

Naast deze nieuwe film in het hoofdverhaal komen er echter ook heel wat spin-offs. In 2019 kregen we zo al Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Daarin speelt Dwayne ‘The Rock’ Johnson de hoofdrol als Luke Hobbs. Recent raakte bekend dat hij ‘binnenkort’ terugkeert in die rol in een nieuwe film.

De naam van die film raakte zojuist bekend via de website Production Weekly. Zij delen wekelijks namelijk – op basis van interne bronnen – een lijst met alle namen van geplande projecten uit de entertainmentindustrie. Op die meest recente lijst vinden we de naam Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes. Deze film zal dus geen rechtstreeks vervolg zijn op Hobbs & Shaw, want meer dan waarschijnlijk is er geen plaats voor Jason Statham (Deckard Shaw).

De Reyes uit de titel daarentegen gaat vermoedelijk over Dante Reyes, een personage dat zijn intrede deed in Fast X en gespeeld wordt door Jason Momoa.

Meer
Lees meer...