No way?! Joey en Phoebe waren bijna echt een koppel in Friends en ze wilden het zelf heel graag 

Phoebe en Joey zouden een ge-wel-dig koppel zijn en de chemie tussen de twee is zo ongelooflijk duidelijk dat het bijna vreemd is dat ze nooit echt iets gehad hebben. Want toegegeven, het is ze toch wel gegund? Ross en Rachel en Monica en Chandler zijn wel samen geëindigd, waarom mogen Phoebe en Joey dat dan niet? De acteurs hadden het zelf graag gehad, dat zeggen Lisa Kudrow en Matt LeBlanc in een interview aan People Magazine.

I’ll be there for you … Die iconische woorden zijn niet alleen de tekst van de superbekende intro van Friends, maar zijn ook echt van betekenis voor Lisa Kudrow en Matt LeBlanc. De twee acteurs, die Phoebe en Joey vertolken in Friends, zijn ook naast het scherm vrienden. Ze zijn beide genomineerd voor een Emmy Award voor een andere serie en steunen elkaar. Amerikaans magazine People interviewt de twee over hun tijd bij Friends.

De belangrijkste vraag is (en blijft): waarom is het nooit iets geworden tussen Phoebe en Joey? LeBlanc, die Joey vertolkt, geeft toe dat hij en Lisa Kudrow, die Phoebe speelt, dat graag wilden. “Naar het einde toe stelden we voor aan de producers om Joey en Phoebe wat closer te maken. We wilden historische scènes opnieuw spelen om te laten lijken dat ze de hele tijd al seks hadden.” De reactie van de producers was echter niet zo enthousiast: “Nah.”

Jammer jammer jammer! Stel je voor dat de twee zouden samen zijn. Hoe goed zouden die twee bij elkaar passen? Oké, we vinden Phoebe’s man Mike, gespeeld door Paul Rudd, natuurlijk ook wel leuk, maar … Joey blijft onze absolute favoriet.

Bron: People Magazine
Meer
Lees meer...