‘One Piece’: Nieuwe op manga gebaseerde serie van Netflix krijgt ultieme trailer

Netflix lanceert morgen, donderdag 31 augustus, een serie waar al lang wordt naar uitgekeken. One Piece is een live-actionremake van de meest succesvolle manga aller tijden. De reeks kreeg een dag voor de release op de streamingdienst een ultieme, veelbelovende trailer.

One Piece is gebaseerd op de gelijknamige manga van Eiichiro Oda. De Japanse graphic novel verscheen voor het eerst in 1997 en ondertussen zijn er al 106 volumes van verschenen. In totaal zijn 516,6 miljoen exemplaren verkocht van One Piece in 61 landen wereldwijd. Daarmee is het met voorsprong de populairste manga aller tijden.

Fans van de franchise kijken dan ook al langer uit naar de live-actionremake van Netflix. De streamingdienst bestelde die serie al begin 2020, maar de coronacrisis vertraagde de productie. Begin 2022 begonnen dan toch de opnames in Zuid-Afrika en donderdag 31 augustus verschijnt de serie dan eindelijk op Netflix.

Straw Hat Pirates

One Piece volgt de avonturen van de Straw Hat Pirates. Die hebben als kapitein Monkey D. Luffy, gespeeld door Iñaki Godoy (Who Killed Sarah?), die op zoek gaat naar de legendarische schat ‘one piece’. Daarmee kan hij namelijk ‘Koning van de Piraten’ maken. Om dat avontuur aan te gaan stelt hij een bemanning samen met zijn vrienden Roronoa Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero Gibson) en Sanji (Taz Skylar). Samen doorzoeken ze de gigantisch uitgestrekte zee. Al snel zullen ze echter merken dat mariniers en andere vijanden hen op de hielen zitten.

De langverwacht reeks One Piece bestaat uit acht afleveringen die allemaal op 31 augustus op Netflix verschijnen. De eerste reacties van recensenten die de serie al konden bekijken zijn alvast positief. Daarmee zou One Piece een negatieve reeks van geflopte live-actionbewerkingen van mangareeksen doorbreken.

Bekijk hier de trailer van One Piece:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...